Elixir Cosmeceuticals - Nå i vår nettbutikk!

  

Produkter for alle hudtilstander

På Beth´s Beauty er vi stolte forhandlere av den norske hudpleiesuksessen Elixir Cosmeceuticals, og nå er produktene endelig tilgjengelige i vår nettbutikk!

Elixir jobber med aktive og effektive produkter, satt sammen og utviklet av norske hudleger. Kjernen i Elixirs filosofi er at huden stadig forandrer seg – derfor snakker ikke Elixir om hudtyper, men om hudtilstander. Hudtilstanden endrer seg gjennom forskjellige faser i livet, og gjennom de ulike årstidene. Elixir Cosmeceuticals baserer seg på å utvikle et individuelt hudprogram som passer den hudtilstanden du har.

  

 

Hudprogram:  Finn ditt hudprogram her! 

 1. Anti-age 

Et hudprogram mot rynker og aldersforandringer. Målet er å redusere fine rynker og bleke pigmentflekker. Hudprogrammet inneholder solbeskyttelse, fruktsyrer, antioksidanter og A-vitamin. Effekt kan ses etter 2 -3 uker, og videre forbedring forventes utover 1 års daglig bruk. 

Morgen:

1. Niactil Cleanser, rens huden hver morgen. Kjøp den her

2. Ceactil Everyday serum, bruk som serum under fukt/beskyttelse. Kjøp det her

3. Ultradefense SPF 30 som dagkrem hver dag. Kjøp den her

Kveld:

1. Niactil Cleanser, rens huden hver kveld.

2. Retinext Anti Aging Gel eller Antiwrinkle Serum avhengig av hvor sterk effekt man ønsker. Bruk gjernen Retinext Anti Aging Gel 2-3 kvelder pr uke, og alterner med AntiWrinkle Serum de andre kveldene. - Selges kun i salong

3. Ceactil Everyday Cream kan brukes over Retinext eller over Antiwrinkle Serum for å tilføre ekstra fukt. Ved irritasjon i starten kan Ceactil Everyday Cream brukes alene om natten eller med Niactil 4% under, for gradvis tilvenning til Retinext og Anti Wrinkle Serum. Kjøp Ceactil Everyday cream her

Begynn gjerne med ett av A-vitamin produktene, enten Antiwrinkle Serum eller Retinext og bygg på etterhvert.

 

2. Redness Fighter

Hudprogrammet er utviklet for å motvirke rødhet, urenheter og flassende hudforandringer i ansiktet. Hudprogrammet inneholder svovel, antioksidantene grønn te og resveratrol, samt solbeskyttelse.

 

Morgen:

1. Gentle cleanser, rens huden hver morgen Kjøp den her

2. Elixir Normalizer, bruk som serum hver morgen Kjøp den her

3. Green Tea SPF 30, bruk som dagkrem hver morgen Kjøp den her

Kveld:

1. Gentle cleanser, rens huden hver kveld Kjøp den her

2. Acticlear hver kveld. (Tørrhet kan motvirkes ved å smøre med Niactil 4% over Acticlear) Kjøp Acticlear her

*Sulfactil brukes direkte på affisert hud, lokalt på de betente områdene, 3-7 kvelder i uken eller periodevis som tolerert. Inneholder virkestoffet svovel som gir en karakteristisk lukt. - Sulfactil selges kun i salong

 

3. Hjemmepeeling

Hudprogrammet er basert på fruktsyrer og kan brukes som et alternativ, eller supplement til å få utført kjemisk peeling på klinikk. Daglig bruk gjør huden ren, glatt og skinnende. Behandlingen bygger på de unike egenskapene til glykolsyre som gir en naturlig peel og fjerner døde hudceller. Hudprogrammet motvirker fet hud, hudormer og kviser. Langtidsbruk reduserer fine linjer og normaliserer hudfargen. Effekt forventes etter 2-3 uker. Hudprogrammet kan brukes fast. Lett hudirritasjon kan forekomme i starten.

 

Morgen:

1. Gentle Cleanser, rens huden hver morgen  Kjøp den her

2. Niactil 4%, bruk som serum Kjøp bestselgeren Niactil 4% her

3. Green TEA SPF 22 

Kveld:

1. Gentle Cleanser, rens huden hver kveld  Kjøp den her

2. Elixir Pads 10-20% 4-7 ganger i uken - Selges kun i salong

3. Smoothing Cream 10-20% hver kveld - Selges kun i salong

* Ta et kortvarig opphold i behandlingen hvis huden blir irritert.

* Start med hudprogram i konsentrasjon 10%, og øk gradvis til 20%.

* Hydractil Lite eller  Hydractil Rich moisturizing cream brukes ved tørr hud eller irritasjon 

* Solbeskyttelse må brukes om sommeren.

 

5. For menn

Hudprogrammet er spesielt utviklet for menn. Produktene motvirker urenheter og fine linjer, gir en jevn hudfarge og beskytter hudbarrieren. Effekt kan ses etter 2-3 uker, og videre forbedring forventes ved langtids bruk.

 

 

Morgen:

1. Niactil Cleanser, vask huden hver morgen Kjøp den her

2. Niactil 4% hver morgen som en dagkrem Kjøp bestselgeren Niactil 4% her

Kveld:

1. Niactil cleanser, vask huden hver kveld 

2. Acticlear hver kveld som en nattkrem

* Solbeskyttelse bør brukes om sommeren

* Ekstra fuktighetskrem som Ceactil Everyday Cream eller Moisturizing Facial Cream kan brukes ved behov

* Acticlear kan ha en lett uttørkende effekt i starten

* Hvis tørrhet oppstår kan man kutte ned til Acticlear annenhver kveld og alternere med Niactil 4 % eller supplere med ekstra fuktighet, ref punkt over.

 

6. Mot uren hud

Hudprogrammet er laget for de med kviser, uren hud og hudormer. Produktene motvirker alle fire steg i dannelse av akne: talgproduksjon, tette porer, bakteriedannelse og inflammasjon i huden. Effekt kan forventes etter 2-4 ukers bruk, og maksimal effekt etter 3 måneder.

 

 

Morgen:

1. Acne Cleanser, rens huden hver morgen (alterner med Gentle Cleanser ved behov)

2. Niactil 4% under som et serum

3. Moisturizing facial cream som en dagkrem

Kveld:

1. Acne cleanser (alterner med Gentle Cleanser ved behov)

2. Anti-acne pads (3-7 kvelder i uken som tolerert)

3. Acticlear hver kveld som en natt krem. (Tørrhet kan motvirkes ved å smøre med Niactil 4% over Acticlear).

Når man bestemmer seg for å følge et hudprogram, er det viktig å være tålmodig. Resultatene vil ikke komme etter en dag, men så lenge du følger rutinen din morgen og kveld vil du snart oppleve en forbedring i hudtilstand. Produkter som inneholder aktive ingredienser som syrene nevnt tidligere og vitamin-A kan gi reaksjoner dersom huden ikke er vant til dette. Ofte ønsker vi en reaksjon i huden for å oppnå forbedring, men dersom du opplever kraftige og ubehagelige reaksjoner på enkelte produkter bør du kontakte en hudterapeut som kan vurdere reaksjonen og videre bruk av produkter.

Alle våre salonger utfører Elixir-behandlinger og våre dyktige hudterapauter hjelper deg med å skreddersy et hudprogram som er perfekt for deg og din hud! - Start det nye året med en hudforbedring; og sett deg som mål å vedlikeholde de fantastiske resultatene du oppnår!

 

 

 

 

 

 

En fresh start på det nye året med The Super Elixir

Hemmeligheten bak Elle's flotte utseende
Elle Macpherson er 52 år og holder seg utrolig godt med en kropp som selv 20-åringer kan misunne henne. Hemmeligheten er ”The Super Elixir” - en alkalisk drikk med svært absorberbare næringsstoffer som bidrar til at kroppen opprettholder en sunn pH-verdi.

For at kroppen skal fungere optimalt bør den ideelt sett ha en pH på 7,3. Men hos de aller fleste av oss er kroppen mer sur enn alkalisk. Det er flere årsaker til dette, men stress, forurensing og en diett bestående av sukker, rødt kjøtt, meieriprodukter og kaffe , samt et økende inntak av alkohol, er med på å øke syrenivået.  


Leverens oppgave er å fjerne giftstoffer fra kroppen. Hvis den ikke fungerer optimalt dannes det mer syre, noe som kan gi en rekke helseplager siden sykdommer trives i et surt miljø. Når leveren ikke fungerer optimalt vil det etter hvert påvirke galleblæren og fettforbrenningen. Økt ansamling av giftstoffer i kroppen kan også føre til plager som blant annet svekket immunforsvar, lavt energinivå, hodepine, dårlig konsentrasjon, svekket sirkulasjon og lav fettforbrenning.
 

 

 

 

Aerin x The Super Elixir

Aerin Lauder og Elle Macpherson har samarbeidet om en limited edition utgave av det ikoniske Alkalizing Greens. Resultatet en en vakker håndlaget gullforgylt caddie på 600g! Alkalizing Greens er utviklet av Elle selv og en av verdens ledende ernæringsfysiologer, Dr. Simone Laubscher.

litt kort info om Alkalizing Greens Aerin x The Super Elixir:

  • Vegansk og glutenfri
  • Ingredienser av premium kvalitet, behandlet uten varme slik at næringsstoffene beholder sine aktive egenskaper
  • Designet for å holde kroppen i en sunn og øke ernæring
  • Jobber for å øke immunforsvaret, fremmer sunn hud, hår, negler, fordøyelse, og generell velvære. 
  • Naturlig kilde til Omega 3, vitaminer og mineraler
  • Naturlig søtet, ingen syntetiske smaker eller fyllstoff
  • Gjenbrukbar gull-caddy

 

Beviste helseforbedringer

En åtte uker lang studie utført på 50 frivillige viser til fantastiske helsemessige resultater etter bruk av Super Elixir. Det ble blant annet testet blod, jernnivåer, kolesterolnivå og leverfunksjon før- og etter å ha tatt produktet.


96 prosent endret fra ”sur” til alkalisk
96 prosent fikk forbedret mineralstatus
88 prosent gikk ned i vekt
84 prosent fikk forbedret leverfunksjon


Og dette er hva deltakerne selv opplevde:
96 prosent fikk økt energinivå
96 prosent våknet opp mer uthvilt.
92 prosent hadde bedre søvnkvalitet
94 prosent følte at de hadde bedre humør
90 prosent fikk bedre holdning
90 prosent opplevde økt muskelstyrke
86 prosent hadde økt evne til å slappe av
84 prosent hadde økt evne til å takle stress

 

 

Vi på Beth´s elsker The Super Elixir, og starter det nye året med en 30 dagers kick-start kur. Tar du utfordringen? 

The Super Elixir kan kjøpes i alle våre salonger. 

Eksklusivt på Beth´s Beauty - Roja Parfums

Roja parfums | Beth´s Beauty

 

ROJA Parfums - nå på Beth´s Beauty

For første gang i Norge får du nå de eksklusive nisjeduftene fra ROJA Parfums i våre salonger.  Duftene er skapt for å være tidløse dufter som leverer kvalitet og luksus; ganske enkelt, de er – «The Finest Fragrances In The World» Parfymene er ellers å finne i eksklusive varehus som Harrods, Neiman Marcus og Bloomingdales. 

Vi har et utvalg av de unike parfymene, og ROJA har dufter til både menn og kvinner. Hvert element i duften er håndplukket av Roja Dove, skaper av ROJA Parfums. Han er kjent for å kun bruke materialer av høyeste kvalitet, fra Rose de Mai til legendariske Amber - hver parfyme lages uten kompromiss. Hans sentrale filosofi er at "bare det beste er bra nok", noe som tydelig reflekteres i de komplekse, rike duftene.

Roja | Beth´s Beauty

Like vakker på innsiden og utsiden

ROJA bruker også dyrebare naturmaterialer i emballasjen. Hver flaske er produsert i Frankrike av det reneste, klareste glass og på korker, plaketter og bokser brukes krystall, gull, edle metaller, og silke.  


Parfymene kommer i Eau de Parfrum og Parfum og holder i 8-12 timer ved riktig påføring. For å få best effekt av parfymene bør de påføres på hals, håndledd, bak knær eller albue. Ved påføring av parfyme på håndleddene skal man ikke gi håndleddene mot hverandre, da dette knuser og overoppheter duftmolekylene slik at duften ikke får utviklet seg på riktig måte. 

Du finner parfymene i alle våre salonger, kom innom for å oppleve disse fantastiske unike duftene. Dette er årets flotteste julegave uten tvil. 

 

 

 

 

 

Julegavetips 2016

Beth´s Beauty julegave guide 

Desember er her, og julen nærmer seg veldig! Vi har samlet noen av våre beste julegavetips til venninner, han og henne slik at du kan la deg inspirere og kanskje også finner julegaver til dine kjære hos oss. Dette er gaver alle setter pris på!
 

Venninnegave :

 

 

 

 

Gavetips til en venninne eller hun som har alt? Deilige velværeprodukter er alltid en hyggelig gave, og duftlysene fra Voluspa er både dekorative og ikke minst dufter de alle helt fantastisk.  Vi har et bredt utvalg i våre salonger, og utvalgte lys i nettbutikken. Er du virkelig i tvil på gaven har vi gavekort på valgfritt beløp!

Sminken fra Babor AGE ID er både pleiende for huden og inneholder anti-aging ingredienser. Hele AGE ID kolleksjonen finner du HER  

 

1. Duftlys fra Voluspa 189,-

2. Molton Brown gavesett med håndkrem 315,- 

3. Gavesett mascara fra bareMinerals 279,- 

4. Decléor Fresh Start Trio - håndpleie 165,- 

5. Øyenskyggepalette fra Babor AGE ID 470,-

 

Til han: 

Gavetips til han

 

Vi har mange flotte gaver også til men. Hos oss får du det far eller kjæreste trenger for en jevn og glatt barbering, hudpleieprodukter fra merker som Babor, Matis, Decléor og Bolin Webb - slik at han slipper å bruke dine produkter i skjul! Menn setter også pris på egenpleie, og et gavekort på klassisk massasje er en super gave til far. Se alle produkter til herre HER

 

1. Barberhøvel fra Bolin Webb 599,-

2. Decléor Grooming Party 595,- 

3. Babor Men 2 i 1 dag og øyekrem 710,-

4. Gavekort på massasje 1.100,- 

Til henne:

julegavetips til henne

På Beth´s Beauty finner du det beste innen skjønnhet og velvære,- perfekte julegaver til en de unner litt ekstra luksus og eksklusiv egenpleie. Vi har gavekort i alle prisklasser, men Beth´s dag i luksus vil være en fulltreffer under juletreet! Hudpleie fra Babor er en favoritt blant mange av våre kunder, og i år har vi flere flotte gavesett med fantastiske produkter. Matis Radiance Christmas Box inneholder Résponse Teint Radiance Cream og Résponse Teint Radiance Serum. Produktene bidrar til å redusere ujevn hudtone og synlige porer. Takket være lysreflekterende pigmenter får huden en umiddelbar glød. I denne gavepakken får du serumet gratis!  

 

1. Putetrekk i silke fra Branché 890,-

2. Matis Christmas Box: Radiance 969,- 

3. Øyemaske  i silke fra Branché 450,-

4. Babor HSR lifting extra firming foam mask 840,-

5. BABOR HSR Lifting Set 1.250,-

6. Gavekort på Beth´s dag i luksus 5.975,-

7. Carita Global Anti-Aging Collection 3.540,-

8. Decléor Box of Secrets: Wonder of Youth 1.215,-

 

 

 

 

Decléor jul 2016

Decléor christmas 2016 | Beth´s Beauty  

Decléor har i år kommet med en virkelig flott julekolleksjon, bestående av 12 forskjellige esker.  Julegavene inneholder noe for enhver smak og behov, og har et gjennomført nydelig design som gjør at det er like spennende og gi bort som å få. 
I tillegg til produktene inneholder også eskene råd og tips om anvendelse og bruk, pluss små hemmeligheter fra Decléor.

Decléor christmas 2016 Fresh Start Trio

BOX OF SECRETS - FRESH START TRIO kr 165. 

Denne lille trioen består av håndkrem, moisturizing body milk og 1000 grains exfoliator.

Perfekt som vertinnegave eller til en hjemmelaget adventkalender. 

 

Decléor christmas 2016 Box of Secrets merry oils

 

BOX OF SECRETS - MERRY OILS kr 1070. 
Merry Oils oser luksus, og i denne  flotte esken får du Huile Micellaire - rensende micellar olje, 1000 Grain Body Exfoliator, Aromessence Néroli - fuktgivende nattkrem, Aromessence Neroli - fuktgivende olje-serum og Aroma Nutrition - satin soft dry oil.
Gave-eskene Box of Secrets kommer i 5 forskjellige varianter; Merry Oils, Beauty Powernap, Calm Headspace, City Retreat og Wonder of youth. Eskene inneholder 3 til 5 deilige Decléor produkter. 


Wonder of Youth kr 1215
Beauty Powernap kr 856
Calm Headspace kr 760
City Retreat kr 655

 

Decléor christmas 2016

SURPRISE CRACKER, BOULE SURPRISE OG SCENTED CANDLE

Disse små godbitene er allerede veldig populære, og det med god grunn! 
Surprise Cracker inneholder en full size håndkrem og den nydelige innpakningen gjør den perfekt til en liten førjulsgave til noen du er glad i. Kr 149


Scented Candle er et flott duftlys som får frem julestemningen allerede nå. Kr 240


Boule Surprise kan se ut som en juledekorasjon, men på innsiden skjuler det seg en luksuriøs pleiende leppebalm, - perfekt for årets julestrømpe. Kr 149