Eksklusivt på Beth´s Beauty - Roja Parfums

Roja parfums | Beth´s Beauty

 

ROJA Parfums - nå på Beth´s Beauty

For første gang i Norge får du nå de eksklusive nisjeduftene fra ROJA Parfums i våre salonger.  Duftene er skapt for å være tidløse dufter som leverer kvalitet og luksus; ganske enkelt, de er – «The Finest Fragrances In The World» Parfymene er ellers å finne i eksklusive varehus som Harrods, Neiman Marcus og Bloomingdales. 

Vi har et utvalg av de unike parfymene, og ROJA har dufter til både menn og kvinner. Hvert element i duften er håndplukket av Roja Dove, skaper av ROJA Parfums. Han er kjent for å kun bruke materialer av høyeste kvalitet, fra Rose de Mai til legendariske Amber - hver parfyme lages uten kompromiss. Hans sentrale filosofi er at "bare det beste er bra nok", noe som tydelig reflekteres i de komplekse, rike duftene.

Roja | Beth´s Beauty

Like vakker på innsiden og utsiden

ROJA bruker også dyrebare naturmaterialer i emballasjen. Hver flaske er produsert i Frankrike av det reneste, klareste glass og på korker, plaketter og bokser brukes krystall, gull, edle metaller, og silke.  


Parfymene kommer i Eau de Parfrum og Parfum og holder i 8-12 timer ved riktig påføring. For å få best effekt av parfymene bør de påføres på hals, håndledd, bak knær eller albue. Ved påføring av parfyme på håndleddene skal man ikke gi håndleddene mot hverandre, da dette knuser og overoppheter duftmolekylene slik at duften ikke får utviklet seg på riktig måte. 

Du finner parfymene i alle våre salonger, kom innom for å oppleve disse fantastiske unike duftene. Dette er årets flotteste julegave uten tvil. 

 

 

 

 

 

Nyere innlegg Eldre innlegg