Laster inn...
Balmain

Balmain 5 Week Hair Treatment

Spesialpris kr 738,00 Vanlig pris kr 820,00
På lager
SKU
8718969476988
-
+
Rating border
Rating value

• Fornyelse og revitalisering innen 5 uker
• Rekonstruerer hårfiberen

Den 5 ukers berikende hårbehandlingen. Alle de 5 tubene er designet for engangsbruk. For de beste resultatene, bruk som en 5 ukers berikende hårbehandling for å sikre at alle nye forbindelser i proteinkjeden er forseglet.

Hvert tube er en enkel applikasjon av behandlingen. Påfør sjenerøst etter sjamponering på håret fra rot til slutt. La stå i 10-15 minutter og skyll.
 

Ingredienser:
Aqua / Water, Betaine, Cetearyl Alcohol, Amodimethicone / Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Succinic Acid, Behentrimonium Chloride, ehenamidopropyl Dimethylamine, Hydrolyzed Silk, Argania Spinosa Kernel Oil, Glycolic Acid, Guar Hydroxypoplycetyl-Acetyl-Acetyl , Isopropylalkohol, fenoksyetanol, etylheksylglyserin, propylenglykol, parfyme / duft, linalool, limonen

Vi er så heldige å ha Balmain sine hårprodukter hos oss på Beths Beauty. Med fire tiårs erfaring med moteindustrien og backstage på motevisninger har Balmain utviklet en komplett produktserie for både pleie og styling, til perfeksjon! Balmain Care & Styling har to unike produktlinjer i ett, en pleiende linje med forskjellige formuleringer for sjampo, balsam og leave-in-balsam, og en styling-linjen med mousse, spray m.m.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti