Laster inn...
Nimue Skin Technology

Nimue Active Lotion

kr 819,00
På lager
SKU
536181
-
+
Rating border
Rating value
  • En intensiv behandling med en høy konsentrasjon av alfa-hydroksysyre, som øker cellefornyelsen, og raskt forbedrer hudens struktur og utseende.

Nimue Active Lotion er en intensiv behandling med en høy konsentrasjon av alfa-hydroksysyre, som øker cellefornyelsen, og raskt forbedrer hudens struktur og utseende. Passer for miljøskadet hud, hyperpigmentert hud og problem hud. 

60 ml 

Slik bruker du Active Lotion 

Påfør en liten mengde produkt på renset og tørr hud, om kvelden. Masseres godt inn. En lett forbigående prikking i huden kan oppstå. Brukes annenhver kveld.

Aqua (Water) , Glycolic Acid , Octyldodecanol, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin , Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil , Stearic Acid , Citric Acid , Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate , Dimethicone , Sodium Hydroxide , Arginine , Phenoxyethanol, Lactic Acid, Polyacrylate Crosspolymer, Xanthan Gum , Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate

Nimue Skin Technology sine produkter tilfører huden optimale konsentrasjoner og bruker et eget patentert og vitenskapelig bevist leveringssystem som sørger for å frakte de aktive ingrediensene dypt ned i huden. Produktene til Nimue vekker huden og restarter funksjonene, hjelper huden med å balansere fuktighetsnivået og gjenoppretter barrierefunksjonen. Resultatet er en sterkere hud med økt vitalitet og ungdommelighet. Nimue er en komplett serie for deg som ønsker en fornyet hudstruktur, og har i tillegg enkelt produkter for deg som ønsker hjelp til å løse et spesifikt problem.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti