Laster inn...
Advanced Nutrition Programme

ANP - Skin Omegas+ SuperSize (180 stk)

kr 995,00
På lager
SKU
8719638149390
-
+
Rating border
Rating value
  • Skin Omegas+ gir næring til tørr hud og er laget av premium kvalitet, med klinisk testet omega 3 fra EPAX, kjent for sin renhet, kvalitet og nytenkning.
  • 180 stk i pakken

Skin Omegas+ hjelper til med å bevare normal fuktighet i huden og bidrar til sunn hud. Inneholder vitamin A som er en nøkkelingrediens for sunn hud. Omega 3 og 6 er viktige for å opprettholde en sunn barrierefunksjon og en jevn glødende hudtone. Skin Omegas+ er laget av ingredienser av høy kvalitet, med klinisk testet omega 3 fra EPAX, kjent for sin renhet, kvalitet og nytenkning. 

Anbefalt døgndose: 2 kapsler per dag i forbindelse med et måltid.

Fiskeolje, Kapselskall (fiskegelatin, geleringsmiddel: glyserol), Nattlyssolje, Antioksidant: alfa-tokoferol, Solsikkeolje, Vitamin A (retinylpalmitat)

 

Glutenfri, inneholder ikke kunstige fargestoffer eller aroma

 
 
 
Advanced Nutrition Program ™. Et prisbelønt, premium utvalg av innovative kosttilskudd formulert for å støtte sunn hud og velvære, samtidig som den beskytter planeten vår. Advanced Nutrition Program ble grunnlagt i 2006 og ble inspirert av banebrytende forskning som viser fordelene vitaminer og næringsstoffer kan ha for å mate huden innenfra. Siden lanseringen har selskapet begitt seg ut på en banebrytende reise for å utvikle evidensbasert oralt hudpleietilskudd som ikke bare oppmuntrer til sunn hud, men som støtter en bærekraftig fremtid.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti