Laster inn...
Advanced Nutrition Programme

ANP - Skin Youth Biome

kr 795,00
På lager
SKU
8719638149389
-
+
Rating border
Rating value
  • Skin Youth Biome er et melkesyre- og vitamin C preparat med 5 milliarder bakteriekulturer som bidrar til en sunn, glødende hud.
  • 60 tabletter i pakken

Inneholder en unik kombinasjon snille bakterier spesielt utviklet for å optimalisere mage- og tarmfunksjonen som igjen påvirker huden. Fire vitenskapelige studier beviser at bakteriekulturene som benyttes styrker immunforsvaret og forebygger for tidlig hudaldring. I tillegg inneholder den C-vitamin som støtter kollagenproduksjonen. Kombinasjon av levende bakteriekulturer og C-vitamin bidrar til en sunn tarmflora og jobber i synergi for å opprettholde et ingdommelig utseende.

 

 

 

 

 

Anbefalt døgndose: 1 kapsel per dag i forbindelse med et måltid

Mikroorganismekompleks (Lactobacillus rhamnosus GG, Pediococcus acidilactici HA-524, Bifidobacterium longum Rosell-175, Lactobacillus reuteri HA-188) (inneholder soya, melk), Vegetabilsk kapselskall(hydroksypropylmetylcellulose), Askorbinsyre, Antiklumpemiddel (vegetabilsk magnesiumstearat), Potetstivelse 

 

Glutenfri, inneholder ikke kunstige fargestoffer eller aroma. 

Advanced Nutrition Program ™. Et prisbelønt, premium utvalg av innovative kosttilskudd formulert for å støtte sunn hud og velvære, samtidig som den beskytter planeten vår. Advanced Nutrition Program ble grunnlagt i 2006 og ble inspirert av banebrytende forskning som viser fordelene vitaminer og næringsstoffer kan ha for å mate huden innenfra. Siden lanseringen har selskapet begitt seg ut på en banebrytende reise for å utvikle evidensbasert oralt hudpleietilskudd som ikke bare oppmuntrer til sunn hud, men som støtter en bærekraftig fremtid.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti