Laster inn...
Balmain

Balmain Ash Toner

kr 380,00
Ikke på lager
SKU
3346470425048
  • Nøytraliserer gule og varme toner

Balmain Ash Toner er beriket med fiolette fargetoner for å skape permanente askeblonde toner i blondt eller fargebehandlet hår. Det fungerer ved å sette fiolett pigment i håret for å bryte de varme tonene og bidra til å lysere sølvfargetoner.

Selv om Ash Toner kan brukes til å nøytralisere gule eller varme toner, er det mest effektivt å opprettholde riktig blondtone mellom etter behandling.

Spray fra 20 cm avstand på håndkle tørt eller tørt hår. Spray på tørket hår med håndkle sikrer en bedre fordeling av produktet og hjelper til med å forhindre at håret får flekker. Ikke skyll av etter bruk. Gjenta behandlingen til ønsket resultat er nådd. På grunn av den permanente lysende effekten som ikke kan vaskes ut, anbefales ikke overdreven bruk. 

Ingredienser:
Aqua, Alcohol Denat., Peg-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Extract, Silk Amino Acids, Panthenol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetrimonium Chloride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-4, Butylene Glycol, Parfum, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Basic Blue 99, Basic Red 51, Benzoic Acid

Vi er så heldige å ha Balmain sine hårprodukter hos oss på Beths Beauty. Med fire tiårs erfaring med moteindustrien og backstage på motevisninger har Balmain utviklet en komplett produktserie for både pleie og styling, til perfeksjon! Balmain Care & Styling har to unike produktlinjer i ett, en pleiende linje med forskjellige formuleringer for sjampo, balsam og leave-in-balsam, og en styling-linjen med mousse, spray m.m.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti