Laster inn...
Babor

Babor Ampulle Mask- Active purifier

Spesialpris kr 111,75 Vanlig pris kr 149,00
På lager
SKU
8719638147176
-
+
Rating border
Rating value
  • En høyeffektiv kombinasjon av Babors unike ampuller og en eksklusiv sheet maske om fungerer som førstehjelp for en acneplaget hud.

BABOR Ampulle Mask- Active purifier er en høyeffektiv kombinasjon av Babors unike ampuller og en eksklusiv sheet maske. Når ampullekammeret aktiveres blandes de aktive ingrediensene med sheet masken.

Engangsampull + sheetmask med aktivt konsentrat som fungerer som førstehjelp for en acneplaget hud. Jobber aktivt mot kviser og tette porer med blant annet tea tree-olje, som hemmer bakterievekst og fremmer reparasjon i huden.

Slik bruker du Ampulle Mask- Active purifier

Rens huden, og sørg for at den er helt tørr. Knekk ampullen, og fordel serumet i pakken som vist på forpakningen. Brett masken ut og fjern beskyttelsespapiret fra begge sider og legg masken på ansiktet. Forsikre deg om at den er ligger jevnt på huden, og dekker hele ansiktet. La den virke i 15–20 minutter. Ta av masken, og klapp forsiktig inn eventuell overflødig serum i huden. Kan brukes 1–2 ganger i uken. 

 

Water (aqua), alcohol denat, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, sodium shale oil sulfonate, PPG-26-buteth-26, PEG-40 hydrogenated, castor oil, carbomer, sodium hydroxide, limonene.

Babor har over 60 års ekspertise innen hudpleiebransjen og startet da Dr.Michael Babor utviklet HY-Öl renseolje som fortsatt er en av Babors og vår bestselger. En annen favoritt hos oss på Beths er de fantastiske og virkningsfulle ampullene,som er konsentrater som gir resultater du kan se og føle. Velkommen til Babors verden.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti