Laster inn...
Babor

Babor Ampulle Mask- Pollution protect

Spesialpris kr 111,75 Vanlig pris kr 149,00
På lager
SKU
8719638147175
-
+
Rating border
Rating value
  • En høyeffektiv kombinasjon av Babors unike ampuller og en eksklusiv sheet maske som beskytter huden mot oksidativt stress.

BABOR Ampulle Mask- Pollution protect er en høyeffektiv kombinasjon av Babors unike ampuller og en eksklusiv sheet maske. Når ampullekammeret aktiveres blandes de aktive ingrediensene med sheet masken.

Engangsampull + sheetmask som beskytter huden mot oksidativt stress når den utsettes for store miljøpåkjennelser. Den hjelper til med å nøytralisere frie radikaler og aktiverer hudens egne evne til å beskytte seg mot UV-lys, blått lys og forurensning, noe som motvirker for tidlig aldring. Beriket med probiotika, antioksidanten E-vitamin og ekstrakt av borremynte som støtter hudens autoimmune prosesser.

Slik bruker du Ampulle Mask - Pollution Protect

Rens huden, og sørg for at den er helt tørr. Knekk ampullen, og fordel serumet i pakken som vist på forpakningen. Brett masken ut og fjern beskyttelsespapiret fra begge sider og legg masken på ansiktet. Forsikre deg om at den er ligger jevnt på huden, og dekker hele ansiktet. La den virke i 15–20 minutter. Ta av masken, og klapp forsiktig inn eventuell overflødig serum i huden.  

Aqua/water/eau, Bifida ferment lysate, Glycerin, Phenoxyethanol, Marrubium Vulgare extract, Acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Fragrance (parfum), Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Alcohol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Glyceryl citrate / lactate / linoleate / oleate, polyglyceryl-2 oleate , sodium hydroxide, citric acid, sodium benzoate, acetic acid, lactic acid, dimethylmethoxy chromanol.

Babor har over 60 års ekspertise innen hudpleiebransjen og startet da Dr.Michael Babor utviklet HY-Öl renseolje som fortsatt er en av Babors og vår bestselger. En annen favoritt hos oss på Beths er de fantastiske og virkningsfulle ampullene,som er konsentrater som gir resultater du kan se og føle. Velkommen til Babors verden.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti