Laster inn...
Babor

Babor Ampuller Algae Vitalizer

Spesialpris kr 472,00 Vanlig pris kr 590,00
På lager
SKU
746496
-
+
Rating border
Rating value
  • Engangsampuller med et fuktighetsgivende og revitaliserende konsentrat som passer en fuktighetsfattig, kombinert eller trøtt og gusten hud.

BABOR Ampuller Algae Vitalizer er engangsampuller med et fuktighetsgivende og revitaliserende konsentrat som passer en fuktighetsfattig, kombinert eller trøtt og gusten hud.

Inneholder ekstrakt fra alger som aktiverer huden og binder fukt.

7 x 2ml

Slik bruker du Ampuller Algae Vitalizer 

Påfør etter rens. Legg medfølgende plasthette over ampullhodet, hold i den øvre delen og åpne den ved å knekke flaskehalsen langs den nedre fargemarkerte ringen. Hell konsentratet i håndflaten og påfør på ansikt, hals og decollete. Følg opp med passende krem.

Water (aqua), glycerin, PPG-26-buteth-26, phenoxyethanol, PEG-40 hydrogenated castor oil, butylene glycol, fragrance (parfum), carbomer, ethylhexylglycerin, potassium sorbate, disodium EDTA, biosaccharide gum-1, tromethamine, plankton extract, yellow 5 (CI 19140), blue 1 (CI 42090).

Babor har over 60 års ekspertise innen hudpleiebransjen og startet da Dr.Michael Babor utviklet HY-Öl renseolje som fortsatt er en av Babors og vår bestselger. En annen favoritt hos oss på Beths er de fantastiske og virkningsfulle ampullene,som er konsentrater som gir resultater du kan se og føle. Velkommen til Babors verden.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti