Laster inn...
Babor

Babor Ampuller Hydra Plus

Spesialpris kr 376,00 Vanlig pris kr 470,00
På lager
SKU
749453
-
+
Rating border
Rating value
  • Engangsampuller med et aktivt konsentrat som gir et intenst fuktighetsboost og passer for hudtyper, hudtilstander.

BABOR Ampuller Hydra Plus er engangsampuller med et aktivt konsentrat som gir et intenst fuktighetsboost og passer for hudtyper, hudtilstander. Inneholder Hyaluronsyre som tilfører og binder fukt i huden, - med langvarig effekt! Reduserer tørrhetslinjer og beskytter huden mot fukttap. Must have for alle med tørr og dehydrert hud.

7 x 2ml

Slik bruker du Ampuller Hydra Plus

Påfør etter rens. Legg medfølgende plasthette over ampullhodet, hold i den øvre delen og åpne den ved å knekke flaskehalsen langs den nedre fargemarkerte ringen. Hell konsentratet i håndflaten og påfør på ansikt, hals og decollete. Følg opp med passende serum og krem.

Water (Aqua), Glycerin, Saccharide Isomerate, C12-15 Pareth-12, Sodium Pca, Phenoxyethanol, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Fragrance (Parfum), Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Disodium Edta.

Babor har over 60 års ekspertise innen hudpleiebransjen og startet da Dr.Michael Babor utviklet HY-Öl renseolje som fortsatt er en av Babors og vår bestselger. En annen favoritt hos oss på Beths er de fantastiske og virkningsfulle ampullene,som er konsentrater som gir resultater du kan se og føle. Velkommen til Babors verden.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti