Laster inn...
Gehwol

Gehwol Balm - Tørr hud

kr 175,00
På lager
SKU
752640
-
+
Rating border
Rating value

Forfriskende og oppkvikkende fotbalsam. Pleier, deodoriserer, forhindrer fotsopp.

 

Kjølende mentol og naturlige eteriske oljer av rosmarin og lavendel forfrisker og vitaliserer. Sviende føtter og tretthetstegn forsvinner straks. Trette, vonde føtter vitaliseres. Pålitelige antimikrobielle stoffer forhindrer lukt av fotsvette i lang tid, har en virksom beskyttelse mot fotsopp og holder føttene hygienisk friske. GEHWOL Balm mot tørr, skjør hud er rik på hudvennlige pleiestoffer så som lanolin og avokadoolje. Ru og sprukken hud blir glatt, smidig og motstandsdyktig igjen. Aloe vera binder i tillegg fuktighet i huden. GEHWOL Balm for tørr, skjør hud etterlater en behagelig følelse av velpleiet hud.

Dermatologisk testet.
Egnet for diabetikere.

Smør inn føttene en til to ganger om dagen.

Ingredienser: 
Mentholrosemary Oil, Farnesol, Imidazolidinyl Urea, Isopropyl PalmitateEthylparabenGlycol Stearate Se, WaterPropylene GlycolfragranceClimbazole, Simmondsia Chinensis Oil, Lavender Oil, Aloe Barbadensis Gel

Gehwool er et kvalitetsmerke for fotpleie med over 140 års erfaring med utvikling av fotprodukter. Gehwool er blitt til et synonym for fotpleie. Grunnlegger Eduard Gerlach gjelder som pionér innen den moderne fotpleien - med rette, ettersom han utviklet den første industrielt fremstilte salve med forebyggende og lindrende virkning ved fotplager.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti