Laster inn...
Vita Liberata

Vita Liberata Beauty Blur

Fra kr 449,00
På lager
SKU
VL1001
-
+
Rating border
Rating value
  • Farget askepottkrem for ansiktet med BB-cream egenskaper. Gir huden umiddelbart en nydelig glød og strålende utseende med en touch av shimmer.
  •  
  • Kommer i fire farger: Café Crème for en lys hudtone, Latte Light for en lys til medium hudtone, Latte for en medium til mørk hudtone,Latte Dark for en mørk hudtone.

 

Farget askepottkrem for ansiktet med BB-cream egenskaper. Gir huden umiddelbart en nydelig glød og strålende utseende med en touch av shimmer. Jevner ut ujevnheter og er lett dekkende.

Proppfull med Aloe Vera og Shea Butter som fukter, pleier og nærer huden med lysreflekterende conturing og highlighting for en naturlig solkysset glød.

 

Legg på et tynt lag etter din daglige hudpleierutine

Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Water*, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Phenyl Trimethicone, Homosalate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Synthetic Fluorphlogopite, Glycerin*, Cetearyl Alcohol, Octocrylene, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Butyrospermum parkii (Shea) Butter**, Glyceryl Stearate, Isododecane, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Silk, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylgylcerin, Disodium EDTA, Tin Oxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77019 (Mica), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides).

Vita Liberata er et verdenskjent selvbruningsmerke som har sitt opphav i Irland. Deres visjon er å kunne tilby en selvbruningsserie som er trygg, hudvennlig og gir huden et fantastisk flott utseende. Produktene er økologiske og kjent for sin unike kvalitet og nydelige glød. Vita Liberata har i sitt sortiment selvbruning for ansikt og kropp, som kommer i form av mousse, krem eller olje, og alt fra farge for en kveld til langvarig brunfarge.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti