Laster inn...
Jane Iredale

Jane Iredale Blending/Contouring Brush

kr 550,00
På lager
SKU
8718969477294
-
+
Rating border
Rating value

NYHET! Vår nye dyrevennlige koste kolleksjon er utviklet som et overlegent alternativ til naturlig hår. De er designet for å holde ennå bedre på produktet og gir deg fantastisk dekk. Lette å rengjøre og de røyter ikke.

En helt ny skråkuttet kost laget for våre nye contouring kit. Denne kosten er også fin å bruke til våre kremprodukter eller pudderprodukter for en perfekt finish. Også ideell til blush.

Tips: bland bronzer inn i vinkelen på kosten, bruk senter av kosten for blush og tuppen av kosten for til å markere kinnben.

Laget av syntetiske hår, Naturon og Taklon.

Jane Iredal sine produkter er basert på de beste og reneste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Deres mineralfoundation vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset som er tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen. For Jane Iredal er den vakreste make-up en sunn og frisk hud. Med Jane Iredal sin nøye utvalgt av mineraler og planteekstrakter gir de produktene sine hudpleiende egenskaper og ikke minst produktkvalitet.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti