Senk skuldrene i julestria og unn deg en deilig hudpleiebehanding som får huden til å stråle! Vi har samlet behandlingene som gir deg den fineste gløden til jul i dette blogginnlegget! 

Elixir Cosmeceuticals Mandelsyre pensling 30 min – 890,-

Peeling med mandelsyre er den mildeste varianten av kjemisk peeling, og er super dersom du ikke har prøvd denne type behandling før.

Behandlingen fører vanligvis ikke til flassing, og er derfor perfekt som en quick-fix for glødende hud som ser jevn og glatt ut. Huden kan føles noe tørr ett par dager etter behandling.

Green Peel Fresh up 60min – 1100,-

Fresh-up behandlingen fra Green Peel kalles også party-fix – du får “rød-løper-hud” etter behandlingen som varer hele kvelden! Huden blir noe rød, men dette jevner du ut med Dr.Shmrammeks vidunderkrem Blemish Balm.

Du vil oppleve at huden “gnistrer” etter behandling, dette er helt normalt og betyr at huden jobber i flere timer etter behandlingen. Noe flassing kan forekomme i dagene etter behandling.

Zo Skin Brightening Treatment  60 min – 1990,- 

Den ultimate “red carpet treatment” Dette er en deilig luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA syrer med vitaminer, pigmenthemmere og flere stimulerende ingredienser som mykgjør huden umiddelbart, jevner hudtonen, virker oppstrammende og får huden til å gløde.

Ønsker du å bestille time til en av disse behandlingene? Ring oss på 22 55 53 80