Det er med stor takk og ydmykhet vi sender ut denne melding. Vi setter uendelig stor pris på den støtten, oppmerksomheten og lojaliteten dere viser oss. Dette gjennom å besøke våre salonger til handel og ikke minst en hyggelig prat . Men og tilbakemeldingene på positiviteten til å endre deres timer frem i tid.

Vi håper som alle andre at denne tiden så fort som mulig går tilbake til normalen. Men vi må nok være såpass realistiske å innse at dette vil ta litt tid.

Det rammer mange , hardt og brutalt og det vil få ringvirkninger i
lengre tid fremover. Vi gjør imidlertid så godt vi kan i denne tiden for å sørge for drift og ikke minst muligheten til å beholde alle de arbeidsplasser vi har klart å skape.

Vi vil i tiden fremover jobbe med å optimalisere vår nettbutikk som skulle vært lansert i ny drakt i januar. Men pga sykdom er den utsatt. Men nå har vi tid:-)

Nettbutikken er i full drift og vi sender fraktfritt i hele Norge. Vi kjører og gratis hjem til deg som bor i Oslo. Dette fortsetter vi med i tiden fremover. Salongene er åpne med redusert åpningstid fra 10-18.
Skillebekk er stengt inntil videre.

elixir_kampanje

Vi har mange flotte tilbud på nett og i butikken.
Vi ønsker alle en fin tid og hold dere friske.

Hjertelig velkommen og en stor takk nok en gang. 

Ta kontakt om du har spørsmål, vi er her for hjelpe deg! Beste hilsen Elisabeth og alle oss i Beth’s.