Det er mer enn 30 år siden Dr. Zein Obagi etablerte konseptet «hudhelse» og utviklet innovative hudprogrammer og behandlinger basert på å skape sunn hud. I dag anses han som en av verdens ledende fagpersoner innen hudhelse, og hans prinsipper om gjenoppbygging av sunn hud benyttes i flere land. Med ZO® Skin Health har Dr. Zein Obagi videreutviklet sitt arbeid og etablert neste generasjon av terapeutiske kremer og behandlinger med ZO Skin Health.

ZO Skin Health fokuserer på hva sunn hud faktisk er, og hvordan man effektivt kan skape en hudforbedring for å få en bedre hudhelse.

ZO’s definisjon på sunn hud:

  1. Myk
  2. Fast og stram
  3. Jevnfarge
  4. Hydrert
  5. Motstandsdyktig
  6. Fri for sykdom

Sunn hud starter med ZO Getting Skin Ready

ZO GettingSkinReady-systemet er selve fundamentet i alle ZO sine hudprogrammer, og er første steg på veien til sunn hud. Det enkle systemet fungerer synergisk for å normalisere hudens funksjoner, og på den måten få best mulig virkning av samtlige ZO hudpleieprogrammer.

Ved å gjennomføre disse enkle trinnene i din hudpleierutine vil dette sikre at huden fungerer optimalt, og er i stand til å håndtere den daglige eksponeringen som huden utsettes for. Samtidig vil systemet forebygge for tidlig hudaldring og kontrollere hudtilstander som akne, rosacea, pigmentering, store porer og en ujevn hudstruktur.

Tre essensielle komponenter

GettingSkinReady-systemet baserer seg på tre essensielle komponenter: å rense, å skrubbe og å balansere tørr eller fet hud.

Hvilke produkter din hud trenger, avhenger av hudtype og hudtilstand. Her er noen av våre favoritter fra ZO Skin Health serien som inngår i GettingSkinReady-systemet.

1. Rens

Et av de viktigste stegene i en hudpleierutine er rens og dette er det første steget i GettingSkinReady-systemet. Å rense huden hver dag vil fjerne urenheter, døde hudceller og overflødig talg fra hudoverflaten samtidig som det vil gi en bedre effekt av etterfølgende produkter. Vi anbefaler å rense huden to ganger daglig.

ZO Skin Health Hydrating Cleanser

En skånsom rens for normal til tørr hud som fjerner smuss, makeup og urenheter, samtidig som den beroliger og fukter huden. Produktet inneholder allantoin og pantenol som roer ned og reduserer irritasjon i en tørr og sensitiv hud.

ZO Skin Health Exfoliating Cleanser

En eksfolierende rens som effektivt fjerner overflødig talg og annet smuss som kan tilstoppe porene. Produktet inneholder salisylsyre som er en fantastisk ingrediens for å løse opp i tette porer, samtidig som Vitamin E reduserer inflammasjon i huden hvis du sliter med kviseutbrudd.

ZO Skin Health Gentle Cleanser

En mild rensegele som passer for alle hudtyper. Produktet inneholder glyserin og en blanding av botaniske ekstrakter som tilfører fuktighet og antioksidanter til huden.

2. Skrubb

Det neste steget i GSR-systemet bidrar til å fjerne døde hudceller og etterlater huden klarere, jevnere og silkemyk. Ved å eksfoliere huden 2-3 ganger i uken vil dette øke blodsirkulasjonen, fremme hudfornyelsen og bedre effekten av ingredienser. Produktene fra ZO kan brukes 2-3 ganger i uken, eller daglig avhengig av hudtype og hudtilstand.

ZO Skin Health Exfoliating Polish

Mykgjørende skrubb som stimulerer cellefornyelsen og skånsomt fjerner døde hudceller ved hjelp av fine magnesiumkrystaller. Skrubben etterlater huden klarere, glattere og jevnere.

ZO Skin Health Dual Action Scrub

Fjerner overflødig talg og døde hudceller ved hjelp av kjemiske og fysiske eksfolianter. Skrubben kan brukes i både ansiktet og på kroppen, og inneholder salisylsyre og melkesyre som begge er effektive ingredienser i behandling av akne, store porer, urenheter og utbrudd

3. Toner

Toner er det siste steget i GettingSkinReady-systemet. Talgkontrollerende pads og toner vil redusere talgproduksjonen, balansere pH-eni huden og gi bedre effekt av etterfølgende produkter. Dette er essensielt for å forebygge mot tidlig hudaldring og utbrudd.

ZO Skin Health Calming Toner

Balanserer hudens pH, tilfører fuktighet og lindrer en sensitiv og svekket hud.

ZO Skin Health Renewal pads

Pads reduserer overflødig talg og tilstoppede porer, og tilfører fuktighet og antioksidanter. Padsene passer for alle hudtyper og bidrar til å roe ned irritert hud og forebygger fremtidige utbrudd.

ZO Skin Health Oil Control Pads

Er effektive pads med 2 % salisylsyre som fjerner overflødig talg, smuss og døde hudceller. Padsene reduserer irritasjon og rødhet i huden, minimerer porer og virker astringerende.

Sunn og frisk hud med ZO Skin Health

Fra man blir 30 år, arbeider hudens cellefornyelse saktere og huden eldes i høyere tempo en før. Dette forårsaker rynker og fine linjer, ujevn hudtone/tekstur og slapp hud. ZO Skin Health fokuserer på å la huden reparere seg selv, og produktene jobber på en måte som lar cellene komme ut av “dvale” slik at de skal fungere effektivt og optimalt igjen. For at cellene skal vekkes, kreves det aktive ingredienser – som for eksempel antioksidanter og retinol.

zo-skin-health

Dr. Obagi har mange års erfaring med å skape effektive hudprogrammer som skaper synlige resultater og i hans produkter er retinol en nøkkelingrediens. Retinol er den eneste topiske ingrediensen som er vitenskapelig bevist at gir bedre og kraftige aldringsfordeler i hudpleie. I ZO Skin Health er også fuktighetskremene tilsatt retinol, slik at de har en stimulerende effekt på huden i tillegg.

For å få best resultater med ZO Skin Health, anbefaler vi at du bruker et helhetlig hudprogram. Målet vil være å oppnå resultater og en hudforbedring. ZO SkinHealth har ikke bare fokus på anti-age, men helhetlig hudforbedring. Produktene jobber derfor på tvers av problemer som aldring, akne, inflammasjoner, ujevn hudtone, solskader, pigmentering og rosacea.

Dr. Zein Obagi

ZEIN OBAGI, MD Dr. Zein Obagi er en forsker, innovatør, forfatter, og sertifisert dermatolog. Han anses som en av verdens ledende eksperter på kjemisk peeling og en pioner innen ivaretakelse og forbedring av hud helse. Dr. Obagihar utviklet en rekke signatur behandlinger, systemer og behandlingsprotokoller for både hjemmebehandling og til bruk i salonger. Hos Beth´s Beauty er vi stolte av å samarbeide med ZO Skin Health serien som er en av våre mest populære hudpleieserier. Produktene leverer fantastiske resultater til stor begeistring for våre kunder.

Ønsker du å vite mer om ZO Skin Health, bestill en konsultasjon med en av våre dyktige hudterapeuter og få riktig produktveiledning for din hud.