Tørre hender og flisete negler?

Visste du at huden på hendene trenger mer fuktighet og at den eldes raskere enn andre hudområder på kroppen?

Årsaken? Jo, de utsettes stadig for vann, og vann tørker som kjent ut huden. I tillegg er det lite fett på hendene, noe som gjør at de eldes raskere og blodårene skimtes igjennom. Det er også på hendene at de første pigmentflekkene dukker opp. Så om du ønsker å bevare hendene dine pene så lenge som mulig bør du pleie dem like bra som du gjør med huden i ansiktet og på kroppen. Skaff deg gode produkter som både reparerer, beskytter og forebygger aldring.

Her er våre tips:

Vi anbefaler et eget håndpleieprogram fra Obagi ZO Skin som består av tre produkter; nemlig peeling (Oraser Microderm Hand Renewal), dagkrem (Oraser Daily Hand Repair SPF20) og nattkrem Oraser Overnight Hand Recovery).

Skrubbekremen er veldig rensende, og den fjerner tørr og ru hud og mykgjør hendene. Dagkremen har høy UV-beskyttelse og inneholder ingredienser som pleier og beskytter hendene mot ytre skadelig påvirkning. Nattkremen er en skikkelig anti-age krem som inneholder retinol, vitamin C og Q10 som bidrar til å forbedre hudens elastisitet og jevne ut linjer.

Har du rynkete hender med dårlig elastisitet og pigmentflekker anbefaler vi antirynkekremen Babor HSR Lifting Extra Firming Hand cream. Denne inneholder ingredienser som umiddelbart strammer opp huden og reduserer linjer. I tillegg inneholder den hudlysnende og pleiende ingredienser.

Rask og effektiv hjelp for tørre vinterhender er Bliss Glamour Gloves. Hanskene regelrett fôrer hendene dine med pleiende oljer og antioksidanter. Etter 20 minutter er de like fløyelsmyke og glatte som etter en parafinvoksbehandling i salong. Har du ekstremt tørre hender anbefaler vi at du bruker hanskene om natten.

Men det er ikke bare huden som må pleies. Velstelte negler er like viktig. 

7 tips for sunne negler:

  1. Hold neglene rene og tørre
  2. Unngå å bite eller pille på dem
  3. Smør inn neglebåndene hver kveld med en god håndkrem
  4. Bruk negleolje hver dag.
  5. Fil neglene én vei – og forsiktig rundt tuppen.
  6. Bruk en mild neglelakkfjerner
  7. Sørg for å spise balansert og sunt

 

Nyere innlegg Eldre innlegg