Derfor bør du bruke nattkrem!

Visste du at en god nattkrem er noe av det beste du kan gi huden din – nest etter solbeskyttelse.

Når du sover dobles cellefornyelsen i huden og den får mulighet til å reparere og fornye seg. Derfor er en god hudpleierutine om kvelden et must for at du hver morgen skal våkne med en sunn, frisk og glødende hud.

Sørg derfor alltid for å rense huden godt hver kveld og bruk deretter en spesialkrem for natten. Nattkremer inneholder nemlig ingredienser som stimulerer til ytterligere cellefornyelse. De inneholder viktige vitaminer og mineraler og gir mye fukt. En god nattkrem har faktisk evnen til å reparere skader som huden har fått i løpet av dagen som følge av vær, vind og livsstil. Så skaff deg en nattkrem dersom du ønsker å legge deg med god samvittighet hver kveld, og våkne opp om morgenen med duggfrisk og glødende hud.

Her er våre anbefalinger:

Carita Beauty Diamond Regenerating Midnight Concentrate inneholder det siste innen aktive antiage-ingredienser. Dette er en kombinasjon av konsentrat, kur og maske som virker reparerende og gir huden optimal effekt gjennom hele natten.

Decléor Excellence Night Balm er ypperlig mot rynker og hudaldring. Denne plantearomatiske nattbalmen inneholder dyptvirkende essenser som effektivt bedrer og forebygger rynker og elastisitetstap. Passer for deg som er 50+  

The Night Cream fra Matis er en antiage nattkrem for alle hudtyper. Den inneholder blant annet kaviarekstrakt, noe som sørger for optimal fornyelse og reparasjon i løpet av natten.

Doctor Babor Ultimate Repair Cream er en rik intensiv nattpleie for hud som trenger å fornye seg. Anbefales spesielt til hud som er ute av balanse og som sliter med eksem.

Nyere innlegg Eldre innlegg