Ser du sinna og sliten ut?

Det kan skyldes øyebrynene dine.

Øyebrynene har utrolig mye å si for utseende ditt. Velstelte og velformede bryn rammer inn øynene og fremhever ansiktsformen slik at du ser både yngre og vakrere ut. Til sammenligning kan feil formede bryn gjøre skam på ansiktet ditt ved å gi deg et slitent og dratt uttrykk, eller en sinna look.

Perfekt formede bryn skal fremheve dine beste trekk og skjule det du ikke liker så godt. For å få best resultat bør du oppsøke en proff som er trenet til å lese ansiktstrekk og som kan tilpasse brynene individuelt til ditt ansikt. Vi er alle forskjellige og det finnes ikke en type bryn som passer oss alle sammen.

Solen bleker dessuten brynshårene, så ønsker du markerte og velformede bryn hele sommeren bør du gi dem en omgang med forming og farge nå. Vi bruker kun permanent farge som er mild mot huden og som gir en fin og varig farge. Bestill time hos en av våre eksperter i dag, så er du sikret perfekte bryn hele sommeren.

Litt øyebrynsfakta: 

Øyebrynshår skiftes ut cirka hver femte måned. Det samme gjelder vippene. Til sammenligning skiftes hodehåret ut etter 3-7 år.
 
Tap av hår i den ytre tredjedelen av øyebrynet kan være et tegn på at du mangler hormonet tyroksin. Mangel på tyroksin gir lavt stoffskifte.
 
Har du tynne, utplukkede bryn bør du legge bort pinsetten og deretter oppsøke en proff. De er eksperter, og kan faktisk gjenskape fyldigere bryn ved hjelp av farge.
Med litt tålmodighet er det også mulig å gro ut øyebrynshårene. Et kjerringråd er å smøre inn brynene med lakserolje, noe som skal bidra til økt hårvekst.
 

 

 

Nyere innlegg Eldre innlegg