Derfor velger jeg Beth's Beauty

Da jeg først besøkte Beths var det først og fremst for å få hjelp med min veldig urene hud. Tenkte som så, nå er jeg lam i halve ansiktet etter hjerneoprasjon, da skal jeg iallefall ha ren hud. Og jeg har prøvd alt for å bli kvitt betente kviser i fjeset. Tydeligvis hadde jeg ikke prøvd alt, jeg hadde ikke prøvd Beths Beauty, for nå har jeg ikke en kvise, og har ikke hatt det siden jeg begynte med produkter og veiledning fra Beths. Det viste seg også at de kunne hjelpe meg med hodepinen skjevheten og spasmene jeg fikk i ansiktet på gunn av lammelsen. Jeg kan i utgangspunktet få botox på blå resept, men jeg velger heller å gå til Beths Mediespa, de har kompetansen, og de tenker estetikk. For meg har Beths Beauty vært en engel og en redning. 
Mvh Lisa Tønne
Nyere innlegg Eldre innlegg