Autorisert forhandler - FRI FRAKT   - 1 til 5 dagers leveringstid

Da er Dr.Schrammek Sensitive serien for deg!

Da er Dr.Schrammek Sensitive serien for deg!

Dr.Schrammek Sensitive

SENSITIVE-serien er en produktlinje som beskytter og styrker hudbarrieren.
Bruk av produktene demper symptomer på minimalt med tid,  samtidig som huden gradvis styrkes med postiv langtidsresultatet. Produktene tilfører lindrende pleie og roer ned en sensitivert og stresset hud, og forebygger og reduserer rødhet og irritasjon.

Med fokus på å styrke en svekket hudbarriere og å kunne gjenoppbygge en «hud i balanse» tilføres aktive stoffer som både styrker, tilfører fuktighet, virker anti-inflammatorisk, er sterkt beroligende og beskytter en irritert hudtilstand.

 

SENSIDERM MASK 

BEROLIGENDE KREMMASKE FOR SENSITIV OG IRRITERT HUD

Øyeblikkelig hjelp til irritert og sensitiv hud. Hudirritasjoner og rødhet avtar samtidig som hudbarrieren styrkes og blir mer motstandsdyktig. Hjelper huden å holde på fukt og forhindrer dehydrering.

Hemmer utslipp fra Histamin- som hemmer allergiske reaksjoner i kropp og på hud. Masken fungere som et førstehjelpskit for rød og irritert hud samt ved kløe. Huden blir umiddelbar glatt, myk og balansert.

Fri for parabener, parfyme, fargestoff og mineraloljer. En fantastisk maske å bruke på vinterstid for alle hudtyper.

Størrelse: 75 ml / pris: 720,- 

Produktene fra Dr. Schrammek får du i våre salonger ( Frogner, Skillebekk og Nordstrand ) - produktene selges ikke på nett. 

 

flere

Tittel

Moderert av

Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!