Forny huden din med Elixir Cosmeceuticals! Hudprogram | Beth´s Beauty – Beth's Beauty Center

Autorisert forhandler - FRI FRAKT - 2 til 5 virkedager leveringstid. 
// Vi har foreløpig avsluttet behandlinger til og med 13.04  etter regjeringens tiltak om smittespredning. Klinikkene er åpen fra 10-18 alle dager (10-16 lørdager i Niels Jules gate)  for supplering av varer og veiledning. Vi sender varer i hele landet og kjører fraktfritt hjem til deg som bor i Oslo. //

Ny hud med Elixir Cosmeceuticals!

Ny hud med Elixir Cosmeceuticals!

Vi går nå inn i en tid hvor det passer godt å begynne med effektiv behandling av huden - og det er så mye du kan gjøre hjemme! For å få gode resultater med din hudpleie må du finne tid og vilje til å gjennomføre rutinen morgen som kveld i hverdagen. Det beste er at når du kommer inn i gode vaner med hudpleien, krever det ikke mye tid eller vilje, resultatene du opplever underveis vil forhåpentlig pushe deg til å fortsette. 

Elixir Cosmeceuticals har hudpleieprogram til hjemmebruk som gjør rutinen din enkel!

Hvor mye tid tar det egentlig å pleie huden?

Sett av 5 minutter ekstra om morgenen til hudpleie. Du trenger faktisk ikke mer tid! For å være ekstra effektiv kan du rense huden i dusjen. Følg opp med Elixir-pads, serum og dagkrem ( alltid med solbeskyttelse dersom du bruker pads med syre). Dette kan alle gjennomføre! 

Du kan forvente å se tydelige resultater etter 3 måneder ved regelmessig og riktig bruk av produktene. 

Hvem passer hudprogrammene for?

Noen ønsker mer glød og friskere hudtone, andre vil reparere solskader og få jevnere hud, noen sliter med acne, store porer og rødheter. Det er ikke alltid de store problemene, men alle kan oppnå en forbedring med sin hud. 

Vi har hudprogram spesielt utviklet for ungdomshud, for menn, anti-age hudprogram, hudprogram for rød og sensitiv hud, hudprogram for uren hud og "hjemmepeeling" program. 

Alle kan kjøpes i vår nettbutikk og i våre salonger. 

Hvilket hudprogram skal du velge?

1. Har huden din begynt å vise aldringstegn i form av fine linjer og rynker? Har huden din begynt å miste litt spenst og kunne trengt litt oppstramming og ny glød? Er du klar for å starte med effektiv behandling av huden din med anti-age produkter?  

Da passer hudprogram Anti-aging for deg! Se produktpakken og les om programmet HER

2. Ønsker du en generell forbedring av huden din? Savner du glød og en jevn hud? Har du noen fine linjer men også fet hud eller hudormer / store porer? Ønsker du en glatt skinnende hud som stråler? 

Da passer hudprogrammet Hjemmepeeling for deg! Kjøp pakken og les mer om produktene HER

3. Sliter du med kviser, uren hud og hudormer? Blir du alltid blank i T-sonen gjennom dagen og opplever at sminke blir oljete og fet på huden? Kanskje du har slitt med uren hud siden tenårene eller er tenåring selv? 

Da passer hudprogrammet "Mot uren hud" best for deg! Les mer HER

4. Sliter du med irritert rød hud som lett får inflammasjoner og betennelser? Reagerer du lett på hudpleieprodukter som blir for sterke for huden din? Har du akne eller Rosacea? 

Da passer hudprogrammet "Redness Fighter" best for deg! Kan kjøpes HER

 Alle produktene kan kjøpes i vår nettbutikk og i våre salonger. Vi er autorisert Elixir-forhandler og gir deg gratis frakt på alle ordre over kr 500,- når du handler på nett! 

 

 

Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!