GREEN PEEL - NÅ PÅ BETH´S! | Beth´s Beauty blogg – Beth's Beauty Center

Autorisert forhandler - FRI FRAKT - 2 til 5 virkedager leveringstid. 
// Vi har foreløpig avsluttet behandlinger til og med 13.04  etter regjeringens tiltak om smittespredning. Klinikkene er åpen fra 10-18 alle dager (10-16 lørdager i Niels Jules gate)  for supplering av varer og veiledning. Vi sender varer i hele landet og kjører fraktfritt hjem til deg som bor i Oslo. //

GREEN PEEL - NÅ PÅ BETH´S!

GREEN PEEL - NÅ PÅ BETH´S!

Green Peel® er kåret til nummer én i verden på naturlig hudfornyelse. Behandlingen er en medisinsk utviklet peeling basert på ren plantebasis. 

Green Peel® behandlingen ble utviklet av den tyske hudlegen Christine Schrammek allerede i 1958.

 

Målet var å finne en behandling som virket effektivt på forskjellige hudproblemer, men som også virket anti-age. Resultatet ble den svært effektive urtebehadlingen Green Peel, - en dypdevirkende peeling på ren plantebasis uten noen kjemiske ingredienser eller syrer.

 

Dette gjør Green Peel®:

  • Behandler aldrende hud og rynker - forebygger også aldring
  • Motvirker og lindrer uren hud, akne og store porer
  • Gjenoppbygger huden, gir nytt liv til trett og gusten hud uten glød
  • Jevner ut og gir en klarere hud ved solskader og pigmentering
  • Kan også brukes for å behandle cellulitter, strekkmerker og uelastisk hud på overarmer, lår og mage.

Green Peel® inneholder blant annet plantehormoner, enzymer, mineraler, sprelementer, tre forskjellige alger, ringblomst, aloe vera, kamille, lungeurt og vitaminer. Den unike blandingen av urter gir økt blodsirkulasjon i området som behandles, samtidig som det øverste hudlaget får en peeling som fjerner døde hudceller. Økt blodsirkulasjon booster også hudens metabolisme og renselsesprosess. 

Dette skjer etter en Green Peel® behandling:

Rett etter behandlingen vil huden oppleves varm, glødene og veldig frisk. Innen de tre første dagene etter behandlingen vil det øverste hudlaget flasse av, og huden blir stimulert til å produsere nye vitale celler som resulterer i en synlig gjennoppbygging av huden. 

Etter bare fem dager skal det endelige resultatet være synlig. Nå skal huden være frisk, glødende og oppstrammet. - Har man større problemer med huden som alvorlig akne vil det ta flere behandlinger for å rense dette ut av huden. Har du en normal hud i uten store problemer kan resultatet vare i opptil et år med bare én behandling. 

Vi tilbyr 3 forskjellige Green Peel® behandlinger 

 Green Peel Fresh-Up - Den mildeste behandlingen. Gir ingen rødhet, men gir en nydelig og fin glød til huden. Blir derfor også kalt party fix! Perfekt behandling før selskap eller eventer.

Green Peel Energy - Dette er en dypere variant hvor du må regne med rødhet i opptil to dager etterpå. Obs - denne kan huden oppleve flassing av.

Green Peel Classic - Den dypeste behandlingen som gir total hudfornyelse på bare fem dager. Du vil være rød i flere dager og huden vil flasse mye. 

Ved bruk av Green Peel er det viktig å bruke tilhørende hudpleieprodukter hjemme dersom du tar behandlingen jevnlig for å oppnå en hudforbedring. Man skal ikke bruke aktive syrer på huden etter en Green Peel behandling, da hudens beskyttelsebarriere er svekket. 

Hudpleieserie fra Dr. med. Schrammek

Dette er en hudpleieserie som fokuserer på å forebygge hudproblemer, men også å opprettholde hudens naturlige styre og skjønnhet. Serien har produkter tilpasset alle hudtyper, alt fra pleie til normal hud og effektiv tilføring av fuktighet, til behandlende produkter for problemhud. 


Dr. med. Christine Schrammek har alltid hatt spesielt fokus på utvikling av anti-aldring produkter. I hudpleieserien finner du produkter som gir god beskyttelse av huden samtidig som de har korrigerende egenskaper på tidlige aldringstegn. Det er også spesielt viktig for Dr. med. Christine Schrammek-Drusio å kunne tilby produkter som gir ekstra omsorg for uren hud med akneproblemer, samt sensitiv hud. 

Produktene fås kjøpt i alle våre salonger!

 

 

 

 

Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!