Autorisert forhandler - FRI FRAKT over 300 kr  - 1 til 5 dagers leveringstid

Gir mobilen din deg rynker?

Gir mobilen din deg rynker?

Du har kanskje hørt om UVA/UVB-stråling, men vet du hva HEV-lys er? 

HEV er strålene du faktisk kan se, og vi utsettes for denne strålingen daglig fra smarttelefoner, PC og TV skjermer. Lyset er blått, og inneholder mer energi enn varme farger som orange og rød. ( HEV står for High Energy Visible Light) 

Hva gjør HEV-lys med huden?

Forskning har vist at HEV lys skaper like mange frie radikaler som UVA og UVB til sammen. Disse frie radikalene bryter ned hudens collagenproduksjon, cellefornyelse og kan i verste fall gi skader på hudens DNA, - som kan føre til at hudkreft utvikles. 

Ved nedsatt collagenproduksjon og cellefornyelse kan pigmentflekker og linjer/rynker komme til syne. 

Visste du at vi i gjennomsnitt bruker 8 timer i løpet av en dag foran skjermer som gir HEV-stråling? I tillegg til mobil, PC, nettbrett og TV kan også LED-lys gi HEV-stråling.

Hvordan beskytte huden mot HEV-lys?

ZO Skin Health har spesielle ingredienser i sine solkremer som er utviklet for å beskytte mot HEV-lys. 

Solkremene Smart Tone og Daily Sheer SPF50 inneholder ingredienser som beskytter huden både mot skadelige stråler fra solen, men også skjermlys. 

Daily Sheer SPF50 har en mattende effekt og tetter ikke porer - perfekt for deg som har noe uren hud eller blir blank/oljete i løpet av dagen.

Smart tone har en tykkere konsistens og er ideel for normal til tørr hud. Denne har også litt farge i seg, som en BB-cream. 

Produkter fra ZO Skin Health fås kun kjøpt i våre salonger. 

   

  flere

  Tittel

  Moderert av

  Siste fra bloggen

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!