Julekalenderguide – Beth's Beauty Center

Autorisert forhandler - FRI FRAKT - 2 til 5 virkedager leveringstid. 
// Vi har foreløpig avsluttet behandlinger frem til 26.03 etter regjeringens tiltak om smittespredning. Klinikkene er åpen fra 10-18 alle dager (10-16 lørdager i Niels Jules gate)  for supplering av varer og veiledning. Vi sender varer i hele landet og kjører fraktfritt hjem til deg som bor i Oslo. //

Julekalenderguide

Julekalenderguide

Julekalender for enhver smak. Dette er den perfekte julegaven til deg selv eller noen du er glad i. Ulike kalendere fulle av veldig gode produkter i hver luke, plutselig ble desember gøy for kvinnen i huset også!


Første kalender ut er bareMinerals. 
Kalenderen inneholder 24 av bareMinerals sine bestselgende makeup- og hudpleieprodukter. Alle produktene kommer i reisestrørrelse, noe som gjør de perfekt å ha med i vesken når du skal på party eller ved reise. 
Verdien på kalenderen er på hele 4300,- og den koster kun 1199,-. Kjøp den her

DR. SCHRAMMEK julekalender
I hver luke finner du ampuller som du kan bruke opp mot julaften. De er håndplukket ut i fra DR. SCHRAMMEK sine bestselgende produkter og er høykonsentrerte. Gjennom hele desembers festsesong vil du tilføre huden maksimalt med næring og pleie, slik at du gløder og har en fornøyd hud opp mot julaften. Denne kalenderen passer for alle hudtyper og har en verdi på 2220,- 
Kjøp den her for 990,-

 

Balmain julekalender
I denne kalenderen finner du ti luker hvor hver luke inneholder pleiende produkter for håret. I kulden får håret kjørt seg, og blir ofte tørt og trist. Derfor er hårpleieprodukter gull hvert i tiden fremover. Produktene passer for alle hårtyper! 
Verdi 3250,-, kjøpes her for 1790,-

Babor julekalendere
Babor julekalender har vi i tre varianter. Alle sammen har til felles at det er en kur, hvor resultatet blir en fantastisk hud på julaften og nyåret. 24 luker med én ampull i hver like. Hver inneholder produkter som er godt for huden og gir ekstra glød.  

Kalender nr. én koster 695,-  
Kalenderen inneholder en hel måneds glødkur. Kjøp kalenderen her

Kalender nr. to koster 1585,-
En hel månedskur + Skinovage Classics Complex C Cream.
Kjøpes her.

Kalender nr. tre koster 2035,- 
Inneholder månedskur pluss en Babor HSR Lifting Extra Firming Cream.
Kjøpes her.


Decléor julekalender
Denne kalenderen inneholder alt du trenger for å holde huden renset og fuktet. Alle produktene kommer i reisestørrelse, noe som gjør det praktisk å ha med om du skal på reise eller hjem til familien i julen. 
Pris 1020,-. Du finner den her.

 Molton Brown (kun i butikk)
Luksuskalenderen fra Molton Brown er full av overraskelser. Deilige kremer, parfymer og oljer som garantert faller i smak.
Pris 2500,-

flere

Tittel

Moderert av

Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!