Vil du prøve Green Peel? – Beth's Beauty Center

Autorisert forhandler - FRI FRAKT over 300 kr  - 1 til 3 virkedager leveringstid. Gavekort sendes med posten til den som bestiller eller den du ønsker å gi det til.

Vil du prøve Green Peel?

Vil du prøve Green Peel?
Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.
EN BEHANDLING – 3 STYRKER 
Green Peel® finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven «Quick Fix» er en populær partypeel som i tillegg setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste, Green Peel® Energy, er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. De letteste Green Peel® behandlingene er ideell som forberedelse til den dypeste.
1. GREEN PEEL® FRESH UP 1100,-
Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.  Unik behandling til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.
2. GREEN PEEL® ENERGY 1400,-
En dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

3. GREEN PEEL® CLASSIC 2500,-
Fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Brukt i nesten 60 år i over 70 land. Det er mange med synlige hudproblemer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opprinnelige GREEN PEEL® Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek har bevist utrolige resultater med stor trygghet over mange tiår.

Passer for de med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud. På kropp: akne, arr, strekkmerker og celulitter.

RING OSS PÅ 22 55 53 80 FOR Å BESTILLE TIME TIL GREEN PEEL 

 

 

flere

  • Beth´s Beauty: March 20, 2018

    Hei Kathrine! Ring oss på 22 55 53 80 for å bestille time :-) Vi Våre hudterapeuter gir alltid god veiledning og råd ang hvilke produkter du bør bruke hjemme :-)

  • Kathrine Strømmen: February 24, 2018

    Hei. Er det mulig å bestille en time med green peel fresh up samtidig som man får litt anbefalinger på hva slags hudpleieprodukter som passer for huden sin?
    Lurer også på når dere har ledig tid?

    Mvh kathrine Strømmen

Tittel

Moderert av

Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!