Autorisert forhandler - FRI FRAKT over 300 kr  - 1 til 5 dagers leveringstid

Ny øyemaske fra Dermalogica

Ny øyemaske fra Dermalogica

 

Nyheten stress positive eye lift er en øyemaske som umiddelbart reduserer tegn på stress rundt øynene. Masken er kjølende, løfter og gir energi til øyepartiet.

  • Løfter umiddelbart og lysner øyepartiet 
  • Reduserer hovenhet og mørke ringer under øynene 
  •  Forsterker hudbarrierens integritet
  •  Jobber med hudens naturlige mikrobiomer 
  •  Kjøler ned og gir energi til huden

Vi er alle kjent med at hverdagen kan bli hektisk – og at stresset man opplever noen ganger kan føles overveldende. Likevel viser ny forskning at det ikke er stresset i seg selv som fører til negative virkninger, men vår holdning til det. Derfor skiller vi mellom to typer stress: eustress og distress.

Eustress er positivt stress, som motiverer deg, fokuserer energien din og føles spennende.

Distress er motstykket, det negative stresset vi helst vil unngå. Denne typen stress fører ofte til bekymringer og angst, føles ubehagelig og kan føre til fysiske og psykiske problemer.

Det å ta på seg for mange eller for store oppgaver kan ofte føre til distress, som igjen vil gjøre utslag på huden din. Ofte ma­nifesterer denne typen stress seg som fine linjer, mørke ringer eller hovenhet rundt øynene.

Øyekremen Stress Positive Eye Lift er utviklet spesielt med tanke på en slik stresset hverdag! Den inneholder aktive ingredi­enser som ekstrakt fra vill indigofrø, sjøvannekstrakt, arktiske alger og fermentert gjær for å hjelpe øyne preget av stress.

 

Kjøp den her! kr 795,-

 

 

flere

Tittel

Moderert av

Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!