NYHET! ZO Skin Heath Instant Pore Refiner – Beth's Beauty Center

Autorisert forhandler - FRI FRAKT - 2 til 5 virkedager leveringstid. 
// Vi har foreløpig avsluttet behandlinger til og med 13.04  etter regjeringens tiltak om smittespredning. Klinikkene er åpen fra 10-18 alle dager (10-16 lørdager i Niels Jules gate)  for supplering av varer og veiledning. Vi sender varer i hele landet og kjører fraktfritt hjem til deg som bor i Oslo. //

NYHET! ZO Skin Heath Instant Pore Refiner

NYHET! ZO Skin Heath Instant Pore Refiner

Endelig er den her! Instant Pore Refiner er det nye superproduktet fra ZO - ditt nye nøkkelprodukt for store porer, fet hud og aldring. 

Produktet gir umiddelbar effekt ved å matte ned huden, og "fylle" store porer slik at huden ser glattere og jevnere ut ved påføring. 

- Men den langvarige effekten er minst like viktig som quick-fix resultatet! 

Nyheten Instant Pore Refiner bidrar til å balansere talgproduksjonen og minimere overflatetalg, for mye talg i huden kan faktisk skape langvarige hudproblemer!

Kosthold, genetikk, stress, miljø og sol bidrar alle til vanlige synlige tegn til aldring som fine linjer, rynker, gusten hud og tap av naturlig fukt i huden. Men visste du at forstørrede porer også er en del av den naturlige aldringsprosessen?

Når kollagen brytes ned og produksjonen avtar vil de støttende strukturer som omgir porene reduseres. Dette resulterer i at porene vil utvide seg og vises som forstørrede porer.

Visste du at høy utskillelse av talg trigger hudens immunrespons som kan føre til betennelser? Dette kan blant annet vise seg som akne, Rosacea, arrdannelse og generell rødhet i huden. Denne type betennelser har også mange uønskede effekter på huden som uønsket pigmentering, sensitivitet, dehydrering, for tidlig aldring og arrdannelse. 

Nå i alle våre salonger - kr 795,- 

 

Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!