Pigmentering hos gravide og ammende – Beth's Beauty Center

Autorisert forhandler - FRI FRAKT - 2 til 5 virkedager leveringstid. 
// Vi har foreløpig avsluttet behandlinger til og med 13.04  etter regjeringens tiltak om smittespredning. Klinikkene er åpen fra 10-18 alle dager (10-16 lørdager i Niels Jules gate)  for supplering av varer og veiledning. Vi sender varer i hele landet og kjører fraktfritt hjem til deg som bor i Oslo. //

Pigmentering hos gravide og ammende

Pigmentering hos gravide og ammende

 

Kanskje du er en av de heldige som ikke sliter med pigmentering, også kalt Melasma? Les videre om du ikke er så heldig på akkurat den fronten. Mange kvinner opplever pigmentforandringer i forbindelse med bruk av p-piller, under graviditet og ved amming. 

Områdene som er mest utsatt er kinnene, neseroten, på overleppen og i pannen. Under svangerskapet er områdene rundt brystvortene, armhulene og kjønnsorganene også ofte utsatt. I tillegg kan arr og føflekker mørkne.

Så hva kan gjøres for å redusere Melasma, som denne pigmenteringen heter?

Solbeskyttelse og gode renserutiner er essensielt. I tillegg til dette, finnes det gode produkter for forebygging av ujevn hudtone samt oppbygging av hudbarrieren som er viktig om du har Melasma. ZO Brightalive er et trygt alternativ for ammende og gravide. Dette er en mild krem som jobber over tid for å dempe fremtoningen av mørke flekker. 

Det er mulig å forsterke behandlingen og i tillegg dempe aldringstegn om du kombinerer ZO Brightalive med ZO 10% Vitamin C serum som inneholder 10% ren askorbinsyre i kombinasjon med et vitamin C-ester.

Kampanjepris på ZO Brightalive til 490,- gjelder kun t.o.m 8. oktober. Ikke gravid? Da er MeLine et godt produkt mot pigmentering

MeLine kan ikke brukes av gravide. Hudserien MeLine har spesialisert seg på å behandle alle typer pigmentering og pigmentflekker. MeLine er en helt unik hjemmepleieserie som ikke bare hjelper mot pigmentflekker, men som også hjelper mot mørke ringer under øynene, fine linjer og urenheter.

Merket går under kallenavnet «beauty-filter in a bottle», fordi produktene gir en jevn klar hudtone og massevis av glød!

MeLine hjemmepleieserie består av to kremer tilpasset din hudtype og hudfarge; Caucasian og Ethnic.  

LIGHT/MEDIUM B.B-krem med  SPF30 fra MeLine, kr 695.

En solbeskyttende og lett dekkende krem som gir massevis av glød. Varm den opp i hendene før du påfører den på huden. Den er perfekt å bruke som en daglig foundation.

Caucasian eller Ethnic NIGHT nattkrem fra MeLine, kr 1265.

En depigmenterende nattkrem med aktive ingredienser som reduserer synligheten av pigmenteringer og som gir en lysere og jevn hudtone. Påføres i et tynt lag på nyrenset hud hver kveld. Noen vil oppleve mild flassing av og til men ingenting som vil virke sjenerende.

Kjøp disse to nå og få 20% rabatt, tilbudet gjelder kun i butikk t.o.m 8. oktober.

flere

Tittel

Moderert av

Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!