Autorisert forhandler - FRI FRAKT ved ordre over Kr 500 - 3 salonger i Oslo - Ring oss på 22 55 53 80

Slik får du vintervakker hud!

Slik får du vintervakker hud!

Nå merker mange at huden blir tørr, kinnene blir røde og noen vil også oppleve "vinterkløe" Her er våre beste hudpleietips for vintermånedene!

Kulde, store temperaturendringer, vann og sol er de vanligste faktorene som forårsaker typisk vinterhud. 

Det er ikke kulden i seg selv som gir tørr og stram hud, hovedårsaken er den lave luftfuktigheten kombinert med innendørs oppvarming. Dette gjør at huden mister mye fuktighet, og resultatet er at huden klør, flasser, blir rød og føles stram. 

Dette kan gjøre huden tørr og sensitiv om vinteren :

  • Overdreven dusjing og bruk av for varmt vann 
  • Sterke såper på kropp og hender
  • vedfyring i peis
  • Store temperaturforskjeller - varme inne og kaldt ute
  • Feil hudpleieprodukter

Hudpleierutine for vintermånene:

1. Rens huden morgen og kveld for å fjerne rester av makeup, bakterier og smuss. Bytt ut den skummende ansiktsrensen som fjerner hudens naturlige oljer med en lindrende gelébasert eller krembasert rens som er langt snillere mot huden. Vi anbefaler Milky Water Cleanser fra Carita, den lindrer og roer rødhet og hudirrritasjoner, samtidig som den tilfører fukt. 

2. Skrubb huden oftere, gjerne hver dag hvis den tåler det. Eksfoliering fjerner døde hudceller slik at fuktighet bedre kan trekke inn i huden. Daily Superfoliant fra Dermalogica er et høyaktivt overflatebehandlende pulver som fjerner forurensning fra huden og etterlater den ren og silkemyk. 

3. Bruk et serum i tillegg til fuktighetskrem. Et serum inneholder mer aktive ingredienser og høykonsenterte virkestoffer enn en fuktighetskrem, og skal brukes som et supplement til din daglige hudpleie. Decléor Intense Nutrition Serum virker nærende, fuktighetsgivende og beskyttende for tørr til veldig tørr og dehydrert hud. 

4. Fuktighetskrem - velg en fuktighetskrem som er spesielt egnet for vinter og kulde. Vi anbefaler denne fra Decléor eller denne fra Babor. 

5. Solbeskyttelse - ikke dropp solbeskyttelse! Selv om solen ikke er like sterk om vinteren som om sommeren, er det viktig å beskytte huden mot solen. Elixir Ultradefense SPF 30  er en unik krem med trippel beskyttelse. Inneholder både UVA/UVB filter, en miks av ulike antioksidanter og DNA-enzymer. Virker forebyggende mot hudkreft. Enzymene reparerer tidligere solskader og demper aldringsprosessen.

Unngå produkter som inneholder mineraloljer da disse vil legge seg som en film utenpå huden, og trekke ut en del av hudens naturlige oljer. Resultatet er at huden blir ytterligere dehydrert. 

 

 

flere

Tittel

Moderert av

Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!