Få Sommerklare føtter!

Gi føttene dine litt etterlengtet stell før sommerferien! Bestill fotbehandling i god tid før ferien. Vi anbefaler pleie og pedikyr med Shellac som sikrer deg flotte negler og nydelige sandalføtter hele sommeren.  

For å bestille time til fotpleie hos oss kan du ringe tlf: 22 55 53 80 eller ta en titt HER

 

Dette kan du gjøre hjemme for delikate sommerføtter:

1. Fotbad - start med et deilig avslappende og mykgjørende fotbad. GEHWOL FUSSKRAFT Herbal Bath er et effektivt fotbad som myker opp hard hud. Brukes mot ru og sprukken hud på føttene, fotsvette og fotlukt. 

2. Skrubb/peel - Følg opp med en eksfolierende skrubb for å fjerne døde hudceller. GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Scrub fjerner skånsomt og grundig døde hudceller, fornyer og glatter ut hudoverflaten.Naturlig bambus-pulver og jojoba-voks gir en skånsom peelingmassasje og aktivere blodsirkulasjonen.

Elixir Smoothing Hand and Foot Cream er en effektiv hånd- og fotkrem som inneholder konsentrert glykolsyre 18%. Kremen fører til avskalling av fortykket og ru hud. Øker hudens evne til å holde på fuktighet. Gir smidige, glatte og vakre hender og føtter. Gir en naturlig peeling som avdekker en glattere, jevnere og friskere hud. OBS - siden denne inneholder fruktsyre er det viktig å ikke bruke den før du skal oppholde deg i solen, på stranden osv i sommer. Fin å bruke som en kur før du skal reise!

3. Næring og fukt - Husk alltid å bruke en god fotkrem hver kveld for å holde huden myk og glatt - Vi anbefaler Nailtiques Avocado Foot Créme, som er en fuktighetskrem uten fett som trekker dypt inn i huden. 

Babor Spa Shaping Daily Feet Vitaliser er en hurtigabsorberende fotkrem som  inneholder olivenolje og kakaosmør for å tilføre fuktighet. Mentol gir en behagelig frisk følelse. Etterlater føttene velstelte og fuktige.

4. Lekker lakk! - topp dine velpleide føtter med en delikat neglelakk, eller en fresh sommerfarge. Vi har et stort utvalg lakk fra Vinylux - finn din sommerfavoritt HER

 

GOD SOMMER FRA BETH´S BEAUTY!

BABOR AMPULLE-PROMOTION 2017

 Endelig er årets ampulle-kampanje fra BABOR her! 299,-

I år er 7-dagers kurene i nytt og lekkert design, - velg mellom Moisture, Lifting, Night, Anti-stress, Vitamin, og Vitality. 

Hver pakke er skreddersydd som en kur for en rekke hudtilstander. 

 

Moisture = Slukk tørsten med intens fukt til huden! Kjøp den her

Inneholder 7 ampuller som med hyaluronsyre og algeekstrakt gir intens og rikelig med fukt til tørr og dehydrert hud. Passer for tørr hud.

4 x Hydra Plus Active Fluid

3 x Algae Active Fluid

 

Night = Den beste skjønnhetssøvn! Kjøp den her

Inneholder 7 ampuller som gir deg en mer balansert, friskere og glattere hud over natten. 

7 x Active Night Fluid

 

Vitality = Energiboost for sliten hud! Kjøp den her

Inneholder 7 ampuller som stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon og gir en yngre friskere hud. 

5 x Triple Booster Fluid

2 x Collagen Booster Fluid

 

Lifting = Reis tilbake i tid! Kjøp den her

Inneholder 7 ampuller som stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon og gir økt elastisitet til huden. Passer for moden hud med aldringtegn.

3 x 3D Lifting Fluid

2 x Collagen Booster Fluid

2 x Lift Express Fluid

 

Anti-stress = Roer ned stresset rød hud. Kjøp den her

Inneholder 7 ampuller som roer ned og balanserer stresset og irritert hud. Huden får masser av fukt,gjenoppbygger balanse og gir ny styrke til huden.

5 x Stop Stress Fluid

2 x Triple Booster Fluid

 

Vitamin = Vitaminbombe for gusten hud. Kjøp den her

Inneholder 7 ampuller som gir en skikkelig boost til trøtt og sliten hud. Ampullene gir deg vitamin-A, B5 og E i en kombinasjon som styrker og revitaliserer huden. 

3 x Revitalizing Oxygen Fluid 

4 x Multi Active Vitamin Fluid

BABOR Ampulle Promotion Set

BABOR Ampulle Promotion

BABORS 7 dagers ampullekur er en fantastisk vitamincocktail som revitaliserer og tilfører huden energi. 

 

Hudpleiens mesterverk

Inspirert av Andy Warhol, prinsen av Pop Art, har Babor skapt en limited edition av de legendariske ampullene. En stilfull hyllest til disse små mesterverkene i hudpleie, hvor høydepunktet er den helt nye "natt-ampullen".

BABOR Ampulle Promotion