Elixir Cosmeceuticals - Nå i vår nettbutikk!

  

Produkter for alle hudtilstander

På Beth´s Beauty er vi stolte forhandlere av den norske hudpleiesuksessen Elixir Cosmeceuticals, og nå er produktene endelig tilgjengelige i vår nettbutikk!

Elixir jobber med aktive og effektive produkter, satt sammen og utviklet av norske hudleger. Kjernen i Elixirs filosofi er at huden stadig forandrer seg – derfor snakker ikke Elixir om hudtyper, men om hudtilstander. Hudtilstanden endrer seg gjennom forskjellige faser i livet, og gjennom de ulike årstidene. Elixir Cosmeceuticals baserer seg på å utvikle et individuelt hudprogram som passer den hudtilstanden du har.

  

 

Hudprogram:  Finn ditt hudprogram her! 

 1. Anti-age 

Et hudprogram mot rynker og aldersforandringer. Målet er å redusere fine rynker og bleke pigmentflekker. Hudprogrammet inneholder solbeskyttelse, fruktsyrer, antioksidanter og A-vitamin. Effekt kan ses etter 2 -3 uker, og videre forbedring forventes utover 1 års daglig bruk. 

Morgen:

1. Niactil Cleanser, rens huden hver morgen. Kjøp den her

2. Ceactil Everyday serum, bruk som serum under fukt/beskyttelse. Kjøp det her

3. Ultradefense SPF 30 som dagkrem hver dag. Kjøp den her

Kveld:

1. Niactil Cleanser, rens huden hver kveld.

2. Retinext Anti Aging Gel eller Antiwrinkle Serum avhengig av hvor sterk effekt man ønsker. Bruk gjernen Retinext Anti Aging Gel 2-3 kvelder pr uke, og alterner med AntiWrinkle Serum de andre kveldene. - Selges kun i salong

3. Ceactil Everyday Cream kan brukes over Retinext eller over Antiwrinkle Serum for å tilføre ekstra fukt. Ved irritasjon i starten kan Ceactil Everyday Cream brukes alene om natten eller med Niactil 4% under, for gradvis tilvenning til Retinext og Anti Wrinkle Serum. Kjøp Ceactil Everyday cream her

Begynn gjerne med ett av A-vitamin produktene, enten Antiwrinkle Serum eller Retinext og bygg på etterhvert.

 

2. Redness Fighter

Hudprogrammet er utviklet for å motvirke rødhet, urenheter og flassende hudforandringer i ansiktet. Hudprogrammet inneholder svovel, antioksidantene grønn te og resveratrol, samt solbeskyttelse.

 

Morgen:

1. Gentle cleanser, rens huden hver morgen Kjøp den her

2. Elixir Normalizer, bruk som serum hver morgen Kjøp den her

3. Green Tea SPF 30, bruk som dagkrem hver morgen Kjøp den her

Kveld:

1. Gentle cleanser, rens huden hver kveld Kjøp den her

2. Acticlear hver kveld. (Tørrhet kan motvirkes ved å smøre med Niactil 4% over Acticlear) Kjøp Acticlear her

*Sulfactil brukes direkte på affisert hud, lokalt på de betente områdene, 3-7 kvelder i uken eller periodevis som tolerert. Inneholder virkestoffet svovel som gir en karakteristisk lukt. - Sulfactil selges kun i salong

 

3. Hjemmepeeling

Hudprogrammet er basert på fruktsyrer og kan brukes som et alternativ, eller supplement til å få utført kjemisk peeling på klinikk. Daglig bruk gjør huden ren, glatt og skinnende. Behandlingen bygger på de unike egenskapene til glykolsyre som gir en naturlig peel og fjerner døde hudceller. Hudprogrammet motvirker fet hud, hudormer og kviser. Langtidsbruk reduserer fine linjer og normaliserer hudfargen. Effekt forventes etter 2-3 uker. Hudprogrammet kan brukes fast. Lett hudirritasjon kan forekomme i starten.

 

Morgen:

1. Gentle Cleanser, rens huden hver morgen  Kjøp den her

2. Niactil 4%, bruk som serum Kjøp bestselgeren Niactil 4% her

3. Green TEA SPF 22 

Kveld:

1. Gentle Cleanser, rens huden hver kveld  Kjøp den her

2. Elixir Pads 10-20% 4-7 ganger i uken - Selges kun i salong

3. Smoothing Cream 10-20% hver kveld - Selges kun i salong

* Ta et kortvarig opphold i behandlingen hvis huden blir irritert.

* Start med hudprogram i konsentrasjon 10%, og øk gradvis til 20%.

* Hydractil Lite eller  Hydractil Rich moisturizing cream brukes ved tørr hud eller irritasjon 

* Solbeskyttelse må brukes om sommeren.

 

5. For menn

Hudprogrammet er spesielt utviklet for menn. Produktene motvirker urenheter og fine linjer, gir en jevn hudfarge og beskytter hudbarrieren. Effekt kan ses etter 2-3 uker, og videre forbedring forventes ved langtids bruk.

 

 

Morgen:

1. Niactil Cleanser, vask huden hver morgen Kjøp den her

2. Niactil 4% hver morgen som en dagkrem Kjøp bestselgeren Niactil 4% her

Kveld:

1. Niactil cleanser, vask huden hver kveld 

2. Acticlear hver kveld som en nattkrem

* Solbeskyttelse bør brukes om sommeren

* Ekstra fuktighetskrem som Ceactil Everyday Cream eller Moisturizing Facial Cream kan brukes ved behov

* Acticlear kan ha en lett uttørkende effekt i starten

* Hvis tørrhet oppstår kan man kutte ned til Acticlear annenhver kveld og alternere med Niactil 4 % eller supplere med ekstra fuktighet, ref punkt over.

 

6. Mot uren hud

Hudprogrammet er laget for de med kviser, uren hud og hudormer. Produktene motvirker alle fire steg i dannelse av akne: talgproduksjon, tette porer, bakteriedannelse og inflammasjon i huden. Effekt kan forventes etter 2-4 ukers bruk, og maksimal effekt etter 3 måneder.

 

 

Morgen:

1. Acne Cleanser, rens huden hver morgen (alterner med Gentle Cleanser ved behov)

2. Niactil 4% under som et serum

3. Moisturizing facial cream som en dagkrem

Kveld:

1. Acne cleanser (alterner med Gentle Cleanser ved behov)

2. Anti-acne pads (3-7 kvelder i uken som tolerert)

3. Acticlear hver kveld som en natt krem. (Tørrhet kan motvirkes ved å smøre med Niactil 4% over Acticlear).

Når man bestemmer seg for å følge et hudprogram, er det viktig å være tålmodig. Resultatene vil ikke komme etter en dag, men så lenge du følger rutinen din morgen og kveld vil du snart oppleve en forbedring i hudtilstand. Produkter som inneholder aktive ingredienser som syrene nevnt tidligere og vitamin-A kan gi reaksjoner dersom huden ikke er vant til dette. Ofte ønsker vi en reaksjon i huden for å oppnå forbedring, men dersom du opplever kraftige og ubehagelige reaksjoner på enkelte produkter bør du kontakte en hudterapeut som kan vurdere reaksjonen og videre bruk av produkter.

Alle våre salonger utfører Elixir-behandlinger og våre dyktige hudterapauter hjelper deg med å skreddersy et hudprogram som er perfekt for deg og din hud! - Start det nye året med en hudforbedring; og sett deg som mål å vedlikeholde de fantastiske resultatene du oppnår!

 

 

 

 

 

 

Solbrent?

Solbrent

Skaden har skjedd og huden trenger det aller beste.
Det er stygt, det gjør vondt, og det kan gi langvarig skade i huden, som rynker og
pigmentflekker, men også hudkreft. Om du raskt behandler den solbrente huden, kan du kanskje klare å minimere skadene. Et av sommerens må-ha- produkter er Elixir
Ultradefence Repair Gel. Dette er en avansert gel som inneholder kraftige
antioksidanter og DNA-reparerende enzymer som faktisk reparerer solskader. Gelen er
perfekt som after sun, men kan også brukes forebyggende under solkremen. Den er lettkjølende, betennelsesdempende, roer solbrenthet og tilfører i tillegg mye fukt til den fuktfattige og soltørkede huden.

8 generelle råd ved solbrenthet:

1. Kom deg ut av solen og hold deg i skyggen helt til solbrentheten er borte.

2. Vurdér skaden. De fleste solbrentskadene er ikke så alvorlige at du behøver å oppsøke lege. Selv om et par små blemmer dukker opp, er det vanligvis trygt å behandle deg selv hjemme. Men hvis du utvikler blemmer på mer enn 20 prosent av kroppen må du oppsøke lege. Du bør også komme deg til legen dersom du føler deg kvalm og får feber.

3. Ta smertestillende. Helt vanlig smertestillende som ibuprofen kan virke
betennelsesdempende og redusere hovenhet og lindre smerte.

4. Ta et kaldt bad. Det er viktig å kjøle ned huden, men unngå dusj da vannstrålene
kan føles vondt på den såre huden. Har du ikke badekar, bør du ha lite trykk på
vannet. Ikke bruk såpe da det virker uttørkende. 

5. Bruk Aloe vera. Det er kjølende og betennelsesdempende.

6. Pøs på med lotion (vi anbefaler Elixir Ultradefence Repair Gel)Smør inn huden regelmessig med lotion. Velg en som gir masse fukt og som har et høyt innhold av antioksidanter. Unngå kremer med mineraloljer da disse vil stenge varmen inne i huden. 

7. Ikke ta på sårene eller riv av huden. Det kan føre til arr.

8. Og sist men ikke minst! Bli aldri solbrent igjen.

Elixir Ultra defense reapir

Smører du deg ofte nok?

Smører du deg godt nok?

Det er snart ferie og det venter lange late dager med sol og strandliv. I den forbindelse er det nok mange som lurer på hvor ofte man egentlig bør smøre seg med faktor i løpet av dagen. Vi anbefaler hver andre time. Og bruk minst faktor 30-50. Da blir du brun uten å bli brent, og du reduserer risikoen for rynker, pigmentflekker og ikke minst hudkreft. Hvis du i tillegg bruker en after-sun med antioksidanter som vitamin C og E, kan du både forebygge og reversere hudaldringen som solen bidrar til.

Sørg for at hver millimeter av huden dekkes av krem.

Retinol – også om sommeren

ZO Skin Health

Går du på et anti-age-hudprogram med retinol? Du behøver ikke å slutte selv om det er sommer.

Retinolkremer er den beste anti-age-behandlingen du kan gi huden. Men det sies at huden blir ekstra sensitiv i solen ved bruk av retinol. Dette er heldigvis en myte. En krem med retinol gjør ikke huden mer sårbar mot UV-stråler enn en ansiktsskrubb som fjerner døde hudceller. Det gjelder bare å beskytte huden godt hver gang du oppholder deg utendørs. Når det gjelder retinol, så er det selve ingrediensen som er fotosensitiv, men så lenge den påføres om kvelden før sengetid er det ingen fare. Studier viser nemlig at ingrediensen gjør jobben sin de første fire timene etter påføring. Så det er ingen grunn til å slutte med ditt effektive hudprogram selv om det er sommer. Men sørg for alltid å bruke høy UV-beskyttelse - minst faktor 50 – og pøs på med antioksidanter.

Vi har en rekke effektive retinolserier. Blant annet ZO Skin Health, ZO Medical og Elixir 

Kom innom for konsultasjon, så finner vi det hudprogrammet som passer deg best.

 

 

Mannens nye favoritt

 

Så mange som bortimot syv av ti menn sliter med sensitiv hud i form av tørrhet. De sliter også med å finne gode produkter, og tyr ofte til kjærestens eller konas kremer.

Elixir Cosmeceuticals er ypperlig mot tørr mannehud. Hudpleieserien er utviklet av norske hudleger og har en nøytral innpakning slik at også menn tør å ha den på badehyllen. Kremene hjelper huden med å øke sin egen fuktighetsproduksjon i tillegg til å inneholde ingredienser som beskytter mot for tidlig aldring.

Så om du er lei av å dele kremen din med kjæresten, send han til oss for hudanalyse og konsultasjon.