GREEN PEEL - NÅ PÅ BETH´S!

Green Peel® er kåret til nummer én i verden på naturlig hudfornyelse. Behandlingen er en medisinsk utviklet peeling basert på ren plantebasis. 

Green Peel® behandlingen ble utviklet av den tyske hudlegen Christine Schrammek allerede i 1958. Målet var å finne en behandling som virket effektivt på forskjellige hudproblemer, men som også virket anti-age. Resultatet ble den svært effektive urtebehadlingen Green Peel, - en dypdevirkende peeling på ren plantebasis uten noen kjemiske ingredienser eller syrer. 

Dette gjør Green Peel®:

  • Behandler aldrende hud og rynker - forebygger også aldring
  • Motvirker og lindrer uren hud, akne og store porer
  • Gjenoppbygger huden, gir nytt liv til trett og gusten hud uten glød
  • Jevner ut og gir en klarere hud ved solskader og pigmentering
  • Kan også brukes for å behandle cellulitter, strekkmerker og uelastisk hud på overarmer, lår og mage.

Green Peel® inneholder blant annet plantehormoner, enzymer, mineraler, sprelementer, tre forskjellige alger, ringblomst, aloe vera, kamille, lungeurt og vitaminer. Den unike blandingen av urter gir økt blodsirkulasjon i området som behandles, samtidig som det øverste hudlaget får en peeling som fjerner døde hudceller. Økt blodsirkulasjon booster også hudens metabolisme og renselsesprosess. 

Dette skjer etter en Green Peel® behandling:

Rett etter behandlingen vil huden oppleves varm, glødene og veldig frisk. Innen de tre første dagene etter behandlingen vil det øverste hudlaget flasse av, og huden blir stimulert til å produsere nye vitale celler som resulterer i en synlig gjennoppbygging av huden. 

Etter bare fem dager skal det endelige resultatet være synlig. Nå skal huden være frisk, glødende og oppstrammet. - Har man større problemer med huden som alvorlig akne vil det ta flere behandlinger for å rense dette ut av huden. Har du en normal hud i uten store problemer kan resultatet vare i opptil et år med bare én behandling. 

Vi tilbyr 3 forskjellige Green Peel® behandlinger 

 Green Peel Fresh-Up - Den mildeste behandlingen. Gir ingen rødhet, men gir en nydelig og fin glød til huden. Blir derfor også kalt party fix! Perfekt behandling før selskap eller eventer.

Green Peel Energy - Dette er en dypere variant hvor du må regne med rødhet i opptil to dager etterpå. Obs - denne kan huden oppleve flassing av.

Green Peel Classic - Den dypeste behandlingen som gir total hudfornyelse på bare fem dager. Du vil være rød i flere dager og huden vil flasse mye. 

Ved bruk av Green Peel er det viktig å bruke tilhørende hudpleieprodukter hjemme dersom du tar behandlingen jevnlig for å oppnå en hudforbedring. Man skal ikke bruke aktive syrer på huden etter en Green Peel behandling, da hudens beskyttelsebarriere er svekket. 

Hudpleieserie fra Dr. med. Schrammek

Dette er en hudpleieserie som fokuserer på å forebygge hudproblemer, men også å opprettholde hudens naturlige styre og skjønnhet. Serien har produkter tilpasset alle hudtyper, alt fra pleie til normal hud og effektiv tilføring av fuktighet, til behandlende produkter for problemhud. 


Dr. med. Christine Schrammek har alltid hatt spesielt fokus på utvikling av anti-aldring produkter. I hudpleieserien finner du produkter som gir god beskyttelse av huden samtidig som de har korrigerende egenskaper på tidlige aldringstegn. Det er også spesielt viktig for Dr. med. Christine Schrammek-Drusio å kunne tilby produkter som gir ekstra omsorg for uren hud med akneproblemer, samt sensitiv hud. 

Produktene fås kjøpt i alle våre salonger!

 

 

 

 

Elixir Cosmeceuticals - Nå i vår nettbutikk!

  

Produkter for alle hudtilstander

På Beth´s Beauty er vi stolte forhandlere av den norske hudpleiesuksessen Elixir Cosmeceuticals, og nå er produktene endelig tilgjengelige i vår nettbutikk!

Elixir jobber med aktive og effektive produkter, satt sammen og utviklet av norske hudleger. Kjernen i Elixirs filosofi er at huden stadig forandrer seg – derfor snakker ikke Elixir om hudtyper, men om hudtilstander. Hudtilstanden endrer seg gjennom forskjellige faser i livet, og gjennom de ulike årstidene. Elixir Cosmeceuticals baserer seg på å utvikle et individuelt hudprogram som passer den hudtilstanden du har.

  

 

Hudprogram:  Finn ditt hudprogram her! 

 1. Anti-age 

Et hudprogram mot rynker og aldersforandringer. Målet er å redusere fine rynker og bleke pigmentflekker. Hudprogrammet inneholder solbeskyttelse, fruktsyrer, antioksidanter og A-vitamin. Effekt kan ses etter 2 -3 uker, og videre forbedring forventes utover 1 års daglig bruk. 

Morgen:

1. Niactil Cleanser, rens huden hver morgen. Kjøp den her

2. Ceactil Everyday serum, bruk som serum under fukt/beskyttelse. Kjøp det her

3. Ultradefense SPF 30 som dagkrem hver dag. Kjøp den her

Kveld:

1. Niactil Cleanser, rens huden hver kveld.

2. Retinext Anti Aging Gel eller Antiwrinkle Serum avhengig av hvor sterk effekt man ønsker. Bruk gjernen Retinext Anti Aging Gel 2-3 kvelder pr uke, og alterner med AntiWrinkle Serum de andre kveldene. - Selges kun i salong

3. Ceactil Everyday Cream kan brukes over Retinext eller over Antiwrinkle Serum for å tilføre ekstra fukt. Ved irritasjon i starten kan Ceactil Everyday Cream brukes alene om natten eller med Niactil 4% under, for gradvis tilvenning til Retinext og Anti Wrinkle Serum. Kjøp Ceactil Everyday cream her

Begynn gjerne med ett av A-vitamin produktene, enten Antiwrinkle Serum eller Retinext og bygg på etterhvert.

 

2. Redness Fighter

Hudprogrammet er utviklet for å motvirke rødhet, urenheter og flassende hudforandringer i ansiktet. Hudprogrammet inneholder svovel, antioksidantene grønn te og resveratrol, samt solbeskyttelse.

 

Morgen:

1. Gentle cleanser, rens huden hver morgen Kjøp den her

2. Elixir Normalizer, bruk som serum hver morgen Kjøp den her

3. Green Tea SPF 30, bruk som dagkrem hver morgen Kjøp den her

Kveld:

1. Gentle cleanser, rens huden hver kveld Kjøp den her

2. Acticlear hver kveld. (Tørrhet kan motvirkes ved å smøre med Niactil 4% over Acticlear) Kjøp Acticlear her

*Sulfactil brukes direkte på affisert hud, lokalt på de betente områdene, 3-7 kvelder i uken eller periodevis som tolerert. Inneholder virkestoffet svovel som gir en karakteristisk lukt. - Sulfactil selges kun i salong

 

3. Hjemmepeeling

Hudprogrammet er basert på fruktsyrer og kan brukes som et alternativ, eller supplement til å få utført kjemisk peeling på klinikk. Daglig bruk gjør huden ren, glatt og skinnende. Behandlingen bygger på de unike egenskapene til glykolsyre som gir en naturlig peel og fjerner døde hudceller. Hudprogrammet motvirker fet hud, hudormer og kviser. Langtidsbruk reduserer fine linjer og normaliserer hudfargen. Effekt forventes etter 2-3 uker. Hudprogrammet kan brukes fast. Lett hudirritasjon kan forekomme i starten.

 

Morgen:

1. Gentle Cleanser, rens huden hver morgen  Kjøp den her

2. Niactil 4%, bruk som serum Kjøp bestselgeren Niactil 4% her

3. Green TEA SPF 22 

Kveld:

1. Gentle Cleanser, rens huden hver kveld  Kjøp den her

2. Elixir Pads 10-20% 4-7 ganger i uken - Selges kun i salong

3. Smoothing Cream 10-20% hver kveld - Selges kun i salong

* Ta et kortvarig opphold i behandlingen hvis huden blir irritert.

* Start med hudprogram i konsentrasjon 10%, og øk gradvis til 20%.

* Hydractil Lite eller  Hydractil Rich moisturizing cream brukes ved tørr hud eller irritasjon 

* Solbeskyttelse må brukes om sommeren.

 

5. For menn

Hudprogrammet er spesielt utviklet for menn. Produktene motvirker urenheter og fine linjer, gir en jevn hudfarge og beskytter hudbarrieren. Effekt kan ses etter 2-3 uker, og videre forbedring forventes ved langtids bruk.

 

 

Morgen:

1. Niactil Cleanser, vask huden hver morgen Kjøp den her

2. Niactil 4% hver morgen som en dagkrem Kjøp bestselgeren Niactil 4% her

Kveld:

1. Niactil cleanser, vask huden hver kveld 

2. Acticlear hver kveld som en nattkrem

* Solbeskyttelse bør brukes om sommeren

* Ekstra fuktighetskrem som Ceactil Everyday Cream eller Moisturizing Facial Cream kan brukes ved behov

* Acticlear kan ha en lett uttørkende effekt i starten

* Hvis tørrhet oppstår kan man kutte ned til Acticlear annenhver kveld og alternere med Niactil 4 % eller supplere med ekstra fuktighet, ref punkt over.

 

6. Mot uren hud

Hudprogrammet er laget for de med kviser, uren hud og hudormer. Produktene motvirker alle fire steg i dannelse av akne: talgproduksjon, tette porer, bakteriedannelse og inflammasjon i huden. Effekt kan forventes etter 2-4 ukers bruk, og maksimal effekt etter 3 måneder.

 

 

Morgen:

1. Acne Cleanser, rens huden hver morgen (alterner med Gentle Cleanser ved behov)

2. Niactil 4% under som et serum

3. Moisturizing facial cream som en dagkrem

Kveld:

1. Acne cleanser (alterner med Gentle Cleanser ved behov)

2. Anti-acne pads (3-7 kvelder i uken som tolerert)

3. Acticlear hver kveld som en natt krem. (Tørrhet kan motvirkes ved å smøre med Niactil 4% over Acticlear).

Når man bestemmer seg for å følge et hudprogram, er det viktig å være tålmodig. Resultatene vil ikke komme etter en dag, men så lenge du følger rutinen din morgen og kveld vil du snart oppleve en forbedring i hudtilstand. Produkter som inneholder aktive ingredienser som syrene nevnt tidligere og vitamin-A kan gi reaksjoner dersom huden ikke er vant til dette. Ofte ønsker vi en reaksjon i huden for å oppnå forbedring, men dersom du opplever kraftige og ubehagelige reaksjoner på enkelte produkter bør du kontakte en hudterapeut som kan vurdere reaksjonen og videre bruk av produkter.

Alle våre salonger utfører Elixir-behandlinger og våre dyktige hudterapauter hjelper deg med å skreddersy et hudprogram som er perfekt for deg og din hud! - Start det nye året med en hudforbedring; og sett deg som mål å vedlikeholde de fantastiske resultatene du oppnår!