Elixir Cosmeceuticals - Nå i vår nettbutikk!

  

Produkter for alle hudtilstander

På Beth´s Beauty er vi stolte forhandlere av den norske hudpleiesuksessen Elixir Cosmeceuticals, og nå er produktene endelig tilgjengelige i vår nettbutikk!

Elixir jobber med aktive og effektive produkter, satt sammen og utviklet av norske hudleger. Kjernen i Elixirs filosofi er at huden stadig forandrer seg – derfor snakker ikke Elixir om hudtyper, men om hudtilstander. Hudtilstanden endrer seg gjennom forskjellige faser i livet, og gjennom de ulike årstidene. Elixir Cosmeceuticals baserer seg på å utvikle et individuelt hudprogram som passer den hudtilstanden du har.

  

 

Hudprogram:  Finn ditt hudprogram her! 

 1. Anti-age 

Et hudprogram mot rynker og aldersforandringer. Målet er å redusere fine rynker og bleke pigmentflekker. Hudprogrammet inneholder solbeskyttelse, fruktsyrer, antioksidanter og A-vitamin. Effekt kan ses etter 2 -3 uker, og videre forbedring forventes utover 1 års daglig bruk. 

Morgen:

1. Niactil Cleanser, rens huden hver morgen. Kjøp den her

2. Ceactil Everyday serum, bruk som serum under fukt/beskyttelse. Kjøp det her

3. Ultradefense SPF 30 som dagkrem hver dag. Kjøp den her

Kveld:

1. Niactil Cleanser, rens huden hver kveld.

2. Retinext Anti Aging Gel eller Antiwrinkle Serum avhengig av hvor sterk effekt man ønsker. Bruk gjernen Retinext Anti Aging Gel 2-3 kvelder pr uke, og alterner med AntiWrinkle Serum de andre kveldene. - Selges kun i salong

3. Ceactil Everyday Cream kan brukes over Retinext eller over Antiwrinkle Serum for å tilføre ekstra fukt. Ved irritasjon i starten kan Ceactil Everyday Cream brukes alene om natten eller med Niactil 4% under, for gradvis tilvenning til Retinext og Anti Wrinkle Serum. Kjøp Ceactil Everyday cream her

Begynn gjerne med ett av A-vitamin produktene, enten Antiwrinkle Serum eller Retinext og bygg på etterhvert.

 

2. Redness Fighter

Hudprogrammet er utviklet for å motvirke rødhet, urenheter og flassende hudforandringer i ansiktet. Hudprogrammet inneholder svovel, antioksidantene grønn te og resveratrol, samt solbeskyttelse.

 

Morgen:

1. Gentle cleanser, rens huden hver morgen Kjøp den her

2. Elixir Normalizer, bruk som serum hver morgen Kjøp den her

3. Green Tea SPF 30, bruk som dagkrem hver morgen Kjøp den her

Kveld:

1. Gentle cleanser, rens huden hver kveld Kjøp den her

2. Acticlear hver kveld. (Tørrhet kan motvirkes ved å smøre med Niactil 4% over Acticlear) Kjøp Acticlear her

*Sulfactil brukes direkte på affisert hud, lokalt på de betente områdene, 3-7 kvelder i uken eller periodevis som tolerert. Inneholder virkestoffet svovel som gir en karakteristisk lukt. - Sulfactil selges kun i salong

 

3. Hjemmepeeling

Hudprogrammet er basert på fruktsyrer og kan brukes som et alternativ, eller supplement til å få utført kjemisk peeling på klinikk. Daglig bruk gjør huden ren, glatt og skinnende. Behandlingen bygger på de unike egenskapene til glykolsyre som gir en naturlig peel og fjerner døde hudceller. Hudprogrammet motvirker fet hud, hudormer og kviser. Langtidsbruk reduserer fine linjer og normaliserer hudfargen. Effekt forventes etter 2-3 uker. Hudprogrammet kan brukes fast. Lett hudirritasjon kan forekomme i starten.

 

Morgen:

1. Gentle Cleanser, rens huden hver morgen  Kjøp den her

2. Niactil 4%, bruk som serum Kjøp bestselgeren Niactil 4% her

3. Green TEA SPF 22 

Kveld:

1. Gentle Cleanser, rens huden hver kveld  Kjøp den her

2. Elixir Pads 10-20% 4-7 ganger i uken - Selges kun i salong

3. Smoothing Cream 10-20% hver kveld - Selges kun i salong

* Ta et kortvarig opphold i behandlingen hvis huden blir irritert.

* Start med hudprogram i konsentrasjon 10%, og øk gradvis til 20%.

* Hydractil Lite eller  Hydractil Rich moisturizing cream brukes ved tørr hud eller irritasjon 

* Solbeskyttelse må brukes om sommeren.

 

5. For menn

Hudprogrammet er spesielt utviklet for menn. Produktene motvirker urenheter og fine linjer, gir en jevn hudfarge og beskytter hudbarrieren. Effekt kan ses etter 2-3 uker, og videre forbedring forventes ved langtids bruk.

 

 

Morgen:

1. Niactil Cleanser, vask huden hver morgen Kjøp den her

2. Niactil 4% hver morgen som en dagkrem Kjøp bestselgeren Niactil 4% her

Kveld:

1. Niactil cleanser, vask huden hver kveld 

2. Acticlear hver kveld som en nattkrem

* Solbeskyttelse bør brukes om sommeren

* Ekstra fuktighetskrem som Ceactil Everyday Cream eller Moisturizing Facial Cream kan brukes ved behov

* Acticlear kan ha en lett uttørkende effekt i starten

* Hvis tørrhet oppstår kan man kutte ned til Acticlear annenhver kveld og alternere med Niactil 4 % eller supplere med ekstra fuktighet, ref punkt over.

 

6. Mot uren hud

Hudprogrammet er laget for de med kviser, uren hud og hudormer. Produktene motvirker alle fire steg i dannelse av akne: talgproduksjon, tette porer, bakteriedannelse og inflammasjon i huden. Effekt kan forventes etter 2-4 ukers bruk, og maksimal effekt etter 3 måneder.

 

 

Morgen:

1. Acne Cleanser, rens huden hver morgen (alterner med Gentle Cleanser ved behov)

2. Niactil 4% under som et serum

3. Moisturizing facial cream som en dagkrem

Kveld:

1. Acne cleanser (alterner med Gentle Cleanser ved behov)

2. Anti-acne pads (3-7 kvelder i uken som tolerert)

3. Acticlear hver kveld som en natt krem. (Tørrhet kan motvirkes ved å smøre med Niactil 4% over Acticlear).

Når man bestemmer seg for å følge et hudprogram, er det viktig å være tålmodig. Resultatene vil ikke komme etter en dag, men så lenge du følger rutinen din morgen og kveld vil du snart oppleve en forbedring i hudtilstand. Produkter som inneholder aktive ingredienser som syrene nevnt tidligere og vitamin-A kan gi reaksjoner dersom huden ikke er vant til dette. Ofte ønsker vi en reaksjon i huden for å oppnå forbedring, men dersom du opplever kraftige og ubehagelige reaksjoner på enkelte produkter bør du kontakte en hudterapeut som kan vurdere reaksjonen og videre bruk av produkter.

Alle våre salonger utfører Elixir-behandlinger og våre dyktige hudterapauter hjelper deg med å skreddersy et hudprogram som er perfekt for deg og din hud! - Start det nye året med en hudforbedring; og sett deg som mål å vedlikeholde de fantastiske resultatene du oppnår!

 

 

 

 

 

 

Decléor jul 2016

Decléor christmas 2016 | Beth´s Beauty  

Decléor har i år kommet med en virkelig flott julekolleksjon, bestående av 12 forskjellige esker.  Julegavene inneholder noe for enhver smak og behov, og har et gjennomført nydelig design som gjør at det er like spennende og gi bort som å få. 
I tillegg til produktene inneholder også eskene råd og tips om anvendelse og bruk, pluss små hemmeligheter fra Decléor.

Decléor christmas 2016 Fresh Start Trio

BOX OF SECRETS - FRESH START TRIO kr 165. 

Denne lille trioen består av håndkrem, moisturizing body milk og 1000 grains exfoliator.

Perfekt som vertinnegave eller til en hjemmelaget adventkalender. 

 

Decléor christmas 2016 Box of Secrets merry oils

 

BOX OF SECRETS - MERRY OILS kr 1070. 
Merry Oils oser luksus, og i denne  flotte esken får du Huile Micellaire - rensende micellar olje, 1000 Grain Body Exfoliator, Aromessence Néroli - fuktgivende nattkrem, Aromessence Neroli - fuktgivende olje-serum og Aroma Nutrition - satin soft dry oil.
Gave-eskene Box of Secrets kommer i 5 forskjellige varianter; Merry Oils, Beauty Powernap, Calm Headspace, City Retreat og Wonder of youth. Eskene inneholder 3 til 5 deilige Decléor produkter. 


Wonder of Youth kr 1215
Beauty Powernap kr 856
Calm Headspace kr 760
City Retreat kr 655

 

Decléor christmas 2016

SURPRISE CRACKER, BOULE SURPRISE OG SCENTED CANDLE

Disse små godbitene er allerede veldig populære, og det med god grunn! 
Surprise Cracker inneholder en full size håndkrem og den nydelige innpakningen gjør den perfekt til en liten førjulsgave til noen du er glad i. Kr 149


Scented Candle er et flott duftlys som får frem julestemningen allerede nå. Kr 240


Boule Surprise kan se ut som en juledekorasjon, men på innsiden skjuler det seg en luksuriøs pleiende leppebalm, - perfekt for årets julestrømpe. Kr 149

 

 

Velkommen til ISUN

ISUN

I dag lanserer vi ISUN i vår nettbutikk!

ISUN er levende hudpleie laget for hånd med kjærlighet og omtanke i fjellene i Colorado. ISUN bruker de beste av naturens næringsrike og aktive ingrediensene som er viltvoksende eller økologiske. ISUN er 100% RAW og kaldpresset, slik at hver lille ingrediens er beholdt i sin naturlige form. At det tar 30 dager å lage oljene sier alt om kvaliteten til produktene. ISUN inneholder ingen kjemiske eller syntetiske konserveringsmidler. Produktene er anerkjent for sine regenererende, rensende og fuktighetsgivende egenskaper. Huden din vil igjen gløde!

Kjenn effekten av levende hudpleie og forelsk deg i følelsen av ISUN.

 ISUN CleanserISUN Sapphire OilISUN Ormus Mist

De viktige antioksidantene

Pøs på med antioksidanter både innenfra og utenpå. Det styrker både immunforsvaret og huden.

Antioksidanter er naturlige beskyttelse mot aldring, og har de siste ti årene blitt brukt i hudkremer for å bekjempe frie radikaler fra blant annet sol og annen miljømessig forurensing. En rekke antioksidanter har kommet og gått – alt i fra bær og alger til ulike varianter av te og laboratoriefremstilte ingredienser. Men etter flere års forskning er det noen antioksidanter som skiller seg ut og viser seg å være de aller beste for å bekjempe hudaldring. Disse er vitamin A, C og E.

Vitamin A har den evnen at den trekker ned i underhuden og reparerer de cellene som blir skadet av UVA-stråler. Vitamin E beskytter mot UV-skader og Vitamin C reparerer dem og styrker huden. Så sammen er disse tre den aller beste beskyttelsen du kan gi huden din – spesielt nå når vi går mot en lysere årstid med masse sol. 

Våre anbefalinger:

Antioksidanter

 

Antioksidanter mot solskader

C-vitamin forebygger solskader. En antioksidantspray kan hindre at huden din blir tørr, stram og rynkete.

 

Nå når sommeren nærmer seg og ansiktet utsettes for sol, bør du være ekstra flink til å beskytte deg. En ting er å bruke solfaktor, men tilfører du huden antioksidanter i tillegg, beskytter du den mot de frie radikalene fra sol og annen miljøpåvirkning som skader hudcellene og fører til at huden blir tørr, mister glød og elastisitet og blir rynkete.

Nimue Vitamin C Mist gir masse fukt og beskytter mot hudaldring forårsaket av UV-stråler. I tillegg er sprayen forfriskende og kan ved regelmessig bruk virke oppbyggende på huden og dermed redusere aldringstegn. Sprayen passer alle hudtyper – også problemhud. Den kan brukes flere ganger om dagen som en touch-up for å gi huden en forfriskende vitamindose og strålende glød. Kan også sprayes over sminken. Anbefales på det sterkeste som fast inventar i veska!

Pris kr 280.