Eksklusivt på Beth´s Beauty - Roja Parfums

Roja parfums | Beth´s Beauty

 

ROJA Parfums - nå på Beth´s Beauty

For første gang i Norge får du nå de eksklusive nisjeduftene fra ROJA Parfums i våre salonger.  Duftene er skapt for å være tidløse dufter som leverer kvalitet og luksus; ganske enkelt, de er – «The Finest Fragrances In The World» Parfymene er ellers å finne i eksklusive varehus som Harrods, Neiman Marcus og Bloomingdales. 

Vi har et utvalg av de unike parfymene, og ROJA har dufter til både menn og kvinner. Hvert element i duften er håndplukket av Roja Dove, skaper av ROJA Parfums. Han er kjent for å kun bruke materialer av høyeste kvalitet, fra Rose de Mai til legendariske Amber - hver parfyme lages uten kompromiss. Hans sentrale filosofi er at "bare det beste er bra nok", noe som tydelig reflekteres i de komplekse, rike duftene.

Roja | Beth´s Beauty

Like vakker på innsiden og utsiden

ROJA bruker også dyrebare naturmaterialer i emballasjen. Hver flaske er produsert i Frankrike av det reneste, klareste glass og på korker, plaketter og bokser brukes krystall, gull, edle metaller, og silke.  


Parfymene kommer i Eau de Parfrum og Parfum og holder i 8-12 timer ved riktig påføring. For å få best effekt av parfymene bør de påføres på hals, håndledd, bak knær eller albue. Ved påføring av parfyme på håndleddene skal man ikke gi håndleddene mot hverandre, da dette knuser og overoppheter duftmolekylene slik at duften ikke får utviklet seg på riktig måte. 

Du finner parfymene i alle våre salonger, kom innom for å oppleve disse fantastiske unike duftene. Dette er årets flotteste julegave uten tvil. 

 

 

 

 

 

Decléor jul 2016

Decléor christmas 2016 | Beth´s Beauty  

Decléor har i år kommet med en virkelig flott julekolleksjon, bestående av 12 forskjellige esker.  Julegavene inneholder noe for enhver smak og behov, og har et gjennomført nydelig design som gjør at det er like spennende og gi bort som å få. 
I tillegg til produktene inneholder også eskene råd og tips om anvendelse og bruk, pluss små hemmeligheter fra Decléor.

Decléor christmas 2016 Fresh Start Trio

BOX OF SECRETS - FRESH START TRIO kr 165. 

Denne lille trioen består av håndkrem, moisturizing body milk og 1000 grains exfoliator.

Perfekt som vertinnegave eller til en hjemmelaget adventkalender. 

 

Decléor christmas 2016 Box of Secrets merry oils

 

BOX OF SECRETS - MERRY OILS kr 1070. 
Merry Oils oser luksus, og i denne  flotte esken får du Huile Micellaire - rensende micellar olje, 1000 Grain Body Exfoliator, Aromessence Néroli - fuktgivende nattkrem, Aromessence Neroli - fuktgivende olje-serum og Aroma Nutrition - satin soft dry oil.
Gave-eskene Box of Secrets kommer i 5 forskjellige varianter; Merry Oils, Beauty Powernap, Calm Headspace, City Retreat og Wonder of youth. Eskene inneholder 3 til 5 deilige Decléor produkter. 


Wonder of Youth kr 1215
Beauty Powernap kr 856
Calm Headspace kr 760
City Retreat kr 655

 

Decléor christmas 2016

SURPRISE CRACKER, BOULE SURPRISE OG SCENTED CANDLE

Disse små godbitene er allerede veldig populære, og det med god grunn! 
Surprise Cracker inneholder en full size håndkrem og den nydelige innpakningen gjør den perfekt til en liten førjulsgave til noen du er glad i. Kr 149


Scented Candle er et flott duftlys som får frem julestemningen allerede nå. Kr 240


Boule Surprise kan se ut som en juledekorasjon, men på innsiden skjuler det seg en luksuriøs pleiende leppebalm, - perfekt for årets julestrømpe. Kr 149