Elixir Cosmeceuticals - Nå i vår nettbutikk!

  

Produkter for alle hudtilstander

På Beth´s Beauty er vi stolte forhandlere av den norske hudpleiesuksessen Elixir Cosmeceuticals, og nå er produktene endelig tilgjengelige i vår nettbutikk!

Elixir jobber med aktive og effektive produkter, satt sammen og utviklet av norske hudleger. Kjernen i Elixirs filosofi er at huden stadig forandrer seg – derfor snakker ikke Elixir om hudtyper, men om hudtilstander. Hudtilstanden endrer seg gjennom forskjellige faser i livet, og gjennom de ulike årstidene. Elixir Cosmeceuticals baserer seg på å utvikle et individuelt hudprogram som passer den hudtilstanden du har.

  

 

Hudprogram:  Finn ditt hudprogram her! 

 1. Anti-age 

Et hudprogram mot rynker og aldersforandringer. Målet er å redusere fine rynker og bleke pigmentflekker. Hudprogrammet inneholder solbeskyttelse, fruktsyrer, antioksidanter og A-vitamin. Effekt kan ses etter 2 -3 uker, og videre forbedring forventes utover 1 års daglig bruk. 

Morgen:

1. Niactil Cleanser, rens huden hver morgen. Kjøp den her

2. Ceactil Everyday serum, bruk som serum under fukt/beskyttelse. Kjøp det her

3. Ultradefense SPF 30 som dagkrem hver dag. Kjøp den her

Kveld:

1. Niactil Cleanser, rens huden hver kveld.

2. Retinext Anti Aging Gel eller Antiwrinkle Serum avhengig av hvor sterk effekt man ønsker. Bruk gjernen Retinext Anti Aging Gel 2-3 kvelder pr uke, og alterner med AntiWrinkle Serum de andre kveldene. - Selges kun i salong

3. Ceactil Everyday Cream kan brukes over Retinext eller over Antiwrinkle Serum for å tilføre ekstra fukt. Ved irritasjon i starten kan Ceactil Everyday Cream brukes alene om natten eller med Niactil 4% under, for gradvis tilvenning til Retinext og Anti Wrinkle Serum. Kjøp Ceactil Everyday cream her

Begynn gjerne med ett av A-vitamin produktene, enten Antiwrinkle Serum eller Retinext og bygg på etterhvert.

 

2. Redness Fighter

Hudprogrammet er utviklet for å motvirke rødhet, urenheter og flassende hudforandringer i ansiktet. Hudprogrammet inneholder svovel, antioksidantene grønn te og resveratrol, samt solbeskyttelse.

 

Morgen:

1. Gentle cleanser, rens huden hver morgen Kjøp den her

2. Elixir Normalizer, bruk som serum hver morgen Kjøp den her

3. Green Tea SPF 30, bruk som dagkrem hver morgen Kjøp den her

Kveld:

1. Gentle cleanser, rens huden hver kveld Kjøp den her

2. Acticlear hver kveld. (Tørrhet kan motvirkes ved å smøre med Niactil 4% over Acticlear) Kjøp Acticlear her

*Sulfactil brukes direkte på affisert hud, lokalt på de betente områdene, 3-7 kvelder i uken eller periodevis som tolerert. Inneholder virkestoffet svovel som gir en karakteristisk lukt. - Sulfactil selges kun i salong

 

3. Hjemmepeeling

Hudprogrammet er basert på fruktsyrer og kan brukes som et alternativ, eller supplement til å få utført kjemisk peeling på klinikk. Daglig bruk gjør huden ren, glatt og skinnende. Behandlingen bygger på de unike egenskapene til glykolsyre som gir en naturlig peel og fjerner døde hudceller. Hudprogrammet motvirker fet hud, hudormer og kviser. Langtidsbruk reduserer fine linjer og normaliserer hudfargen. Effekt forventes etter 2-3 uker. Hudprogrammet kan brukes fast. Lett hudirritasjon kan forekomme i starten.

 

Morgen:

1. Gentle Cleanser, rens huden hver morgen  Kjøp den her

2. Niactil 4%, bruk som serum Kjøp bestselgeren Niactil 4% her

3. Green TEA SPF 22 

Kveld:

1. Gentle Cleanser, rens huden hver kveld  Kjøp den her

2. Elixir Pads 10-20% 4-7 ganger i uken - Selges kun i salong

3. Smoothing Cream 10-20% hver kveld - Selges kun i salong

* Ta et kortvarig opphold i behandlingen hvis huden blir irritert.

* Start med hudprogram i konsentrasjon 10%, og øk gradvis til 20%.

* Hydractil Lite eller  Hydractil Rich moisturizing cream brukes ved tørr hud eller irritasjon 

* Solbeskyttelse må brukes om sommeren.

 

5. For menn

Hudprogrammet er spesielt utviklet for menn. Produktene motvirker urenheter og fine linjer, gir en jevn hudfarge og beskytter hudbarrieren. Effekt kan ses etter 2-3 uker, og videre forbedring forventes ved langtids bruk.

 

 

Morgen:

1. Niactil Cleanser, vask huden hver morgen Kjøp den her

2. Niactil 4% hver morgen som en dagkrem Kjøp bestselgeren Niactil 4% her

Kveld:

1. Niactil cleanser, vask huden hver kveld 

2. Acticlear hver kveld som en nattkrem

* Solbeskyttelse bør brukes om sommeren

* Ekstra fuktighetskrem som Ceactil Everyday Cream eller Moisturizing Facial Cream kan brukes ved behov

* Acticlear kan ha en lett uttørkende effekt i starten

* Hvis tørrhet oppstår kan man kutte ned til Acticlear annenhver kveld og alternere med Niactil 4 % eller supplere med ekstra fuktighet, ref punkt over.

 

6. Mot uren hud

Hudprogrammet er laget for de med kviser, uren hud og hudormer. Produktene motvirker alle fire steg i dannelse av akne: talgproduksjon, tette porer, bakteriedannelse og inflammasjon i huden. Effekt kan forventes etter 2-4 ukers bruk, og maksimal effekt etter 3 måneder.

 

 

Morgen:

1. Acne Cleanser, rens huden hver morgen (alterner med Gentle Cleanser ved behov)

2. Niactil 4% under som et serum

3. Moisturizing facial cream som en dagkrem

Kveld:

1. Acne cleanser (alterner med Gentle Cleanser ved behov)

2. Anti-acne pads (3-7 kvelder i uken som tolerert)

3. Acticlear hver kveld som en natt krem. (Tørrhet kan motvirkes ved å smøre med Niactil 4% over Acticlear).

Når man bestemmer seg for å følge et hudprogram, er det viktig å være tålmodig. Resultatene vil ikke komme etter en dag, men så lenge du følger rutinen din morgen og kveld vil du snart oppleve en forbedring i hudtilstand. Produkter som inneholder aktive ingredienser som syrene nevnt tidligere og vitamin-A kan gi reaksjoner dersom huden ikke er vant til dette. Ofte ønsker vi en reaksjon i huden for å oppnå forbedring, men dersom du opplever kraftige og ubehagelige reaksjoner på enkelte produkter bør du kontakte en hudterapeut som kan vurdere reaksjonen og videre bruk av produkter.

Alle våre salonger utfører Elixir-behandlinger og våre dyktige hudterapauter hjelper deg med å skreddersy et hudprogram som er perfekt for deg og din hud! - Start det nye året med en hudforbedring; og sett deg som mål å vedlikeholde de fantastiske resultatene du oppnår!

 

 

 

 

 

 

Slik blir du kvitt skjemmende pigmentflekker

Hudfornyende behandling med kjemisk peeling og medisinske kremer kan gi deg klarere, jevnere og flekkfri hud. Men det er viktig at du forstår hva som er årsaken til at pigmentflekkene dukker opp.

Mørke pigmentflekker skyldes som regel UVA-stråling. UVA finnes i vanlig dagslys og trekker dypere ned i huden enn UVB-strålene som brenner. Det er viktig å beskytte huden med høy UVA og UVB-faktor hele året. Har du allerede utviklet pigmentforandringer kan disse fjernes med et medisinsk hudpleieprogram og med kjemisk peeling. Pigmentering kan også fjernes med IPL- og laserbehandlinger. Ved konsultasjon hos vårt medisinske team vil du få et skreddersydd opplegg tilpasset din hudtype.

En annen årsak til pigmentforandringer er hormoner. De oppstår for eksempel ved p-pillebruk og skyldes det kvinnelige kjønnshormonet østrogen. Flekkene, som dukker opp på overleppen, i kinnene og i pannen er vanskelig å behandle fordi hormonene stimulerer pigmenteringen 24 timer i døgnet. Flekkene dukker som regel opp når du er i solen og forsvinner igjen om vinteren når huden er blek. Det eneste du kan gjøre for å unngå at de dukker opp igjen til neste sommer, er å forebygge ved å bruke høy SPF faktor hele året og være ekstra flink med høy faktor når du oppholder deg i solen. 

En annen årsak er det vi kaller postinflammatorisk pigmentering. Disse pigmentflekkene dukker opp etter en betennelsestilstand i huden. For eksempel etter at du har klemt på kviser eller plukket på sår. I tillegg dukker det opp såkalte aldersflekker på UV-eksponerte områder i ansiktet og på hendene etter hvert som vi blir eldre. Til forskjell fra hormonelle flekker blir ikke disse borte om vinteren.

Hvis du sliter med pigmentflekker og lurer på hvordan du skal bli kvitt dem, anbefaler vi at du tar kontakt med vårt medisinske team for å kartlegge hvilken type pigment du har og hvilket behandlingsopplegg som passer din hudtype. I Beth’s Medispa tilbyr vi behandling med medisinske kremer som inneholder blekemidler og A-vitaminsyre. I kombinasjon med kjemiske peelinger, og eventuelt laserbehandling, vil pigmentene etter kort tid forsvinne og huden din vil fremstå som jevn og fin igjen.

Vi har ekspertisen og produktene som kan hjelpe deg. Ta kontakt med oss for konsultasjon. 

 

 

Formelen som gir deg pigmentfri hud

80 prosent av UV-lyset gjør deg ekstra utsatt for solskader og ujevn pigmentering.

Følg derfor disse hudvettreglene:

Beskytt og forebygg: Bruk SPF 30 hver dag. Selv om solen ikke skinner, så trekker de fryktede UVA-strålene ned i huden. UVA er de strålene som gir hudaldring i form av rynker og pigmentflekker, og som også går gjennom skyer og vinduer.

Få en jevnere hudtone: Hudlysnende kremer kan bidra til å jevne ut pigmentflekker. Vår anbefaling er at du bruker en krem eller et serum som inneholder C-vitamin, da det er vitenskapelig bevist at vitamin C har hudlysnende effekt. Mange av de beste solkremene inneholder også C-vitamin. Disse gir en enda bedre beskyttelse fordi solfilteret forhindrer skade, og C-vitamin reparerer de små skadene som måtte dukke opp.

Fjern: Pigmentflekker i ansiktet? Det finnes en rekke behandlinger som kan fjerne dem. Både mikroneedling, mikrodermabrasjon, kjemisk peeling og laserbehandling kan gi deg en jevn og fin hud. Det samme kan et medisinsk hudprogram.

Ta kontakt med vår medisinske avdelingen for konsultasjon på telefon: 22 55 53 80 tast 3

 

Ignorerer du hals- og brysthuden?

Huden på halsen og brystet er tynn og sensitiv. Det er ofte der de første aldringstegnene
dukker opp i form av pigmentflekker og rynker. Heldigvis finnes det en rekke
behandlinger som både kan forebygge og reversere allerede oppstått skade.
I tillegg til at du MÅ bruke UV-beskyttelse hele året, tilbyr Beth’s Medispa behandlinger
som kan gi deg tilbake en jevnere og strammere hud.

Pigmentbekjempelse uten reaksjoner!

Beth's MediSpa har gleden av å introdusere to nye produkter i ZO Medical familien.
Brightalive Non-retinol Skin Brightener og
Brightamax for ansikt og kropp med 0,25 % retinol

Brightamax Face & Body Skin Brightening Crème, er et nytt behandlingsalternativ til kropp og ansikt. Mikroinnkapslet retinol og vitamin C lysner effektivt overflatepigment, i tillegg til å lindre og reduserer rødhet. Huden etterlates glatt, myk og smidig.

Brightaliv Non-Retinol Skin Brightener lysner og forebygger brune flekker og ujevn hudtone. Eksfolierer døde hudceller og overflatepigment samtidig som den fremmer DNA-reparasjon.