En fresh start på det nye året med The Super Elixir

Hemmeligheten bak Elle's flotte utseende
Elle Macpherson er 52 år og holder seg utrolig godt med en kropp som selv 20-åringer kan misunne henne. Hemmeligheten er ”The Super Elixir” - en alkalisk drikk med svært absorberbare næringsstoffer som bidrar til at kroppen opprettholder en sunn pH-verdi.

For at kroppen skal fungere optimalt bør den ideelt sett ha en pH på 7,3. Men hos de aller fleste av oss er kroppen mer sur enn alkalisk. Det er flere årsaker til dette, men stress, forurensing og en diett bestående av sukker, rødt kjøtt, meieriprodukter og kaffe , samt et økende inntak av alkohol, er med på å øke syrenivået.  


Leverens oppgave er å fjerne giftstoffer fra kroppen. Hvis den ikke fungerer optimalt dannes det mer syre, noe som kan gi en rekke helseplager siden sykdommer trives i et surt miljø. Når leveren ikke fungerer optimalt vil det etter hvert påvirke galleblæren og fettforbrenningen. Økt ansamling av giftstoffer i kroppen kan også føre til plager som blant annet svekket immunforsvar, lavt energinivå, hodepine, dårlig konsentrasjon, svekket sirkulasjon og lav fettforbrenning.
 

 

 

 

Aerin x The Super Elixir

Aerin Lauder og Elle Macpherson har samarbeidet om en limited edition utgave av det ikoniske Alkalizing Greens. Resultatet en en vakker håndlaget gullforgylt caddie på 600g! Alkalizing Greens er utviklet av Elle selv og en av verdens ledende ernæringsfysiologer, Dr. Simone Laubscher.

litt kort info om Alkalizing Greens Aerin x The Super Elixir:

  • Vegansk og glutenfri
  • Ingredienser av premium kvalitet, behandlet uten varme slik at næringsstoffene beholder sine aktive egenskaper
  • Designet for å holde kroppen i en sunn og øke ernæring
  • Jobber for å øke immunforsvaret, fremmer sunn hud, hår, negler, fordøyelse, og generell velvære. 
  • Naturlig kilde til Omega 3, vitaminer og mineraler
  • Naturlig søtet, ingen syntetiske smaker eller fyllstoff
  • Gjenbrukbar gull-caddy

 

Beviste helseforbedringer

En åtte uker lang studie utført på 50 frivillige viser til fantastiske helsemessige resultater etter bruk av Super Elixir. Det ble blant annet testet blod, jernnivåer, kolesterolnivå og leverfunksjon før- og etter å ha tatt produktet.


96 prosent endret fra ”sur” til alkalisk
96 prosent fikk forbedret mineralstatus
88 prosent gikk ned i vekt
84 prosent fikk forbedret leverfunksjon


Og dette er hva deltakerne selv opplevde:
96 prosent fikk økt energinivå
96 prosent våknet opp mer uthvilt.
92 prosent hadde bedre søvnkvalitet
94 prosent følte at de hadde bedre humør
90 prosent fikk bedre holdning
90 prosent opplevde økt muskelstyrke
86 prosent hadde økt evne til å slappe av
84 prosent hadde økt evne til å takle stress

 

 

Vi på Beth´s elsker The Super Elixir, og starter det nye året med en 30 dagers kick-start kur. Tar du utfordringen? 

The Super Elixir kan kjøpes i alle våre salonger. 

De viktige antioksidantene

Pøs på med antioksidanter både innenfra og utenpå. Det styrker både immunforsvaret og huden.

Antioksidanter er naturlige beskyttelse mot aldring, og har de siste ti årene blitt brukt i hudkremer for å bekjempe frie radikaler fra blant annet sol og annen miljømessig forurensing. En rekke antioksidanter har kommet og gått – alt i fra bær og alger til ulike varianter av te og laboratoriefremstilte ingredienser. Men etter flere års forskning er det noen antioksidanter som skiller seg ut og viser seg å være de aller beste for å bekjempe hudaldring. Disse er vitamin A, C og E.

Vitamin A har den evnen at den trekker ned i underhuden og reparerer de cellene som blir skadet av UVA-stråler. Vitamin E beskytter mot UV-skader og Vitamin C reparerer dem og styrker huden. Så sammen er disse tre den aller beste beskyttelsen du kan gi huden din – spesielt nå når vi går mot en lysere årstid med masse sol. 

Våre anbefalinger:

Antioksidanter