Kvikk-fiks før festen! Eller kanskje til dagen derpå?

Kvikk-fiks før festen! Eller kanskje til dagen derpå?

Vi har alt du trenger for en rask hjemmebehandling som gir umiddelbare resultater.

Her er oppskriften på et stramt og friskt ansikt:

  • Rens huden godt med en rensekrem, for eksempel Babor Cleansing Hy-Øl, som skånsomt og effektivt fjerner makeuprester og forurensing. Sjekk ut spesialtilbud på dette produktet i nettbutikken.
  • Peel deretter huden i 2 minutter med lette tak. Masser opp med vann før du vasker den av. Husk å peele lett opp mot øynene og ta med hals og bryst. Vår produktanbefaling er Micro Magic fra Bliss. Dette er rett og slett en magisk og oppfriskende peeling med vulkansk pimpstein, vitamin E og beroligende aloe vera. Behandlingen etterlater huden glatt, myk og med en avkjølende og oppstrammende friskhet.
  • Klapp tørt med håndkle og gå over med peelpads. For eksempel Elizabeth Arden PRO Hydration Peel Pads.
  • Når væsken fra peelpadsene har tørket inn i huden påfører du 3 ampuller av Babor 3D Lifting Fluid. ”Askepottampullene” jobber nemlig på 3 plan - de jevner ut linjer og rynker, strammer vevet og forbedrer hudens elastisitet. Ansiktet blir ungdommelig glatt og stramt.  Husk å klappe inn ampullene med faste håndtrykk, og påfør også under øynene, og på halsen og brystet.
  • Legg så på HSR skummaske fra Babor. Den legges lett på så skummet blir liggende på huden. Fyll hånden med skum på størrelse med en klementin og fordel mengden på ansiktet. Bruk en tilsvarende mengde på hals og bryst.
  • La masken jobbe i 10 min før du masserer inn restene. OBS! Masken som er en skikkelig oppstrammende og sirkulasjonsøkende booster skal IKKE vaskes av.
  • Voila! Nå har du fått det perfekte underlaget for festmakeupen. Du kommer garantert til å stråle hele kvelden. NB. Behandlingen kan også anbefales til dagen derpå!

 

Orker du ikke å gjøre det selv? Vi har en rekke oppstrammende og foryngende behandlinger du kan velge mellom. Bestill time i dag!

 

Oppstrammende Behandlinger på Beth's Beauty