Elizabeth Arden PRO: for sensitiv hud | Beth´s Beauty – Beth's Beauty Center

Autorisert forhandler - FRI FRAKT - 2 til 5 virkedager leveringstid. 
// Vi har foreløpig avsluttet behandlinger til og med 13.04  etter regjeringens tiltak om smittespredning. Klinikkene er åpen fra 10-18 alle dager (10-16 lørdager i Niels Jules gate)  for supplering av varer og veiledning. Vi sender varer i hele landet og kjører fraktfritt hjem til deg som bor i Oslo. //

Elizabeth Arden PRO: for sensitiv hud

Elizabeth Arden PRO Sensitive Skin

Elizabeth Arden PRO er stolt over å kunne introdusere en linje med klinisk beviste produkter for sensitiv hud, spesielt utviklet for å berolige, gjennoppbygge og revitalisere en sart hudtype. 

I den nye linjen finner du:

Sensitive Skin Peel Pads 599,-

Nye milde peeling pads spesielt utviklet for ekstremt sensitiv hud. Start bruk av peel pads en gang per uke, og øk gradvis opp til 2 ganger per uke. Brukes ikke påfølgende dager. Kan brukes av gravide og ammende!   

Virker eksfolierende og fuktighetsgivende peel pads-behandling utviklet for sensitiv hud. Formulert for å etterlate huden gjennomfuktet med en frisk strålende glød. 

Sensitive Skin SOS Complex 949,-

Must-have produkt! kan blant annet brukes som en after-sun eller pleiekrem på allergiske reaksjoner. Dette er et kompleks i en krem-konsistens som inneholder kraftfulle antioksidanter og bidrar til å beskytte huden mot ytre miljøpåvirkninger. Utviklet for å styrke hudens naturlige reparasjonsmekanismer og roe ned en rød og irritert hud. Ideell for behandling etter eksfoliering med laser, kjemisk peeling og andre eksfolierende prosedyrer. 

Bruk: Påfør en liten mengde produkt på ansikt, hals og décolleté og massér godt inn. Brukes en til to ganger per dag. 

Sensitive Skin Age Defying Treatment 1049,-

Dette er et mildt serum utviklet for å roe ned stresset og sensitiv hud - det demper faktisk rødhet i huden på 15 minutter etter påføring! Serumet inneholder ingen syrer som kan øke sensitivitet eller innflammasjon og har vist gode resultater på å redusere pigmentflekker i huden. Serumet er flott å bruke under solkrem. 

Inneholder ingredienser som styrker kollagenproduksjonen i huden og motvirker aldringstegn. Utviklet for å gi fuktighet og berolige rød, irritert hud. Inneholder en antioksidantblanding med hudbeskyttende egenskaper. 

Brukes for å roe ned hud som er irritert etter:

-sol

-miljøforrurensing

-Allergiske reaksjoner

-bruk av sterke / for sterke produkter

Bruk: Påfør et til to pump på ansikt, hals og décolleté og massér godt inn. Brukes en til to ganger per dag. 

Sensitive Skin Basic Cleanser 399,- 

Dette er en mild daglig rens utviklet for sensitiv hud. Den egner seg svært godt for de som bør unngå å bruke syrer i ansiktet. Rensen virker fuktighetsgivende og beroligende på huden. 

Bruk: Påfør en liten mengde produkt på fuktede hender og massér inn på ansikt og hals med lette bevegelser. Skyll av med vann, gjenta renseprosessen og klapp huden tørr. 

 

- Beth´s Beauty 

 

 

 

Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!