Få vakker vår-hud med disse tipsene!

Få vakker vår-hud med disse tipsene!

Vårklar hud med Beth´s eksperttips!

Med disse enkle grepene får du frisk glød og fjerner siste spor fra vinteren

Vi har samlet våre beste tips for en fresh sommerhud i ansikt og på kroppen. De lange vintermånedene er en påkjenning for huden vår. Minusgrader og tørt inneklima gjør  huden både grå og livløs - sprukne lepper, gusten hud... Nå som våren er her er det derfor på tide å preppe både ansikt og kropp for den nye årstiden.

Ansikt

Step 1 - Bli kvitt døde hudceller i ansiktet! La huden din bli mer mottagelig for fukt og aktive kremer. Velg en eksfolierende rens, eller helst en finkornet peeling. - Rens alltid huden godt før du bruker en skrubb i ansiktet.  Peeling hjelper også med å få i gang blodsirkulasjonen, noe som gir huden mer glød!  Skrubb huden jevnlig, alt fra hver da til 2-3 ganger i uken. Vi anbefaler Matis Face Renew 100, en finkornet skrubb perfekt for hverdagsbruk. Skrubben har en rik, kremet konsistens og etterlater huden silkemyk. 

Step 2- Fukt/ pleie: Når vi nå er i en årstid som er snillere mot huden vår, kan du legge bort de fete tunge fuktighetskremene. Velg heller en lettere dagkrem kombinert med et aktivt serum! Vi anbefaler å bruke et serum hver dag som har en pleiende og beskyttende effekt,- og så klart SOLBESKYTTELSE! 

Serum

ZO Skin Health har super-serumet Daily Power Defense, som reparerer skader i huden, virker forebyggende mot linjer og pigmentering samt beskytter mot skadelige strålinger og miljøpåvirkning. (Fås kjøpt i alle våre salonger) I vår nettbutikk finner du Elixir Cosmeceuticals Ceactil Everyday serum som inneholder store doser C-vitamin. Dette serumet passer for alle hudtilstander, gir fukt, forebygger pigmentering og har en anti-age effekt. 

Dagkrem

Den perfekte dagkremen for vår og sommer er Elixir Ceactil Everyday Cream,  en lett dagkrem med en fantastisk konsistens som smelter inn i huden umiddelbart. Stort pluss er at denne dufter deilig av sitrusfrukt! Også denne er formulert med Vitamin-C. Den Bygger opp og beskytter, slik at huden får mindre skader fra UV-stråler og unngår for tidlig aldring. Stimulerer dannelse av kollagen, og hjelper huden å holde på fuktigheten. 

Solbeskyttelse

Selv om vi alle bør være flinke å bruke en krem med solbeskyttelse hele året, får de fleste øynene opp for solens påvirkning i månedene vi går i møte nå. Solbeskyttelse bør være en del av din daglige hudpleierutine og den bør ha minimum SPF 30. Mange vegrer seg nok for å bruke en solkrem i ansiktet i frykt for kviseutbrudd og klissete konsistenser. Vi har flere fantastiske kremer med solbeskyttelse som både beskytter huden mot skadelige strålinger, gir huden en vakker glød og legger et perfekt grunnlag for sminke! 

Ved å bruke solkrem unngår du solskader, for tidlig hudaldring og uflatterende pigmentflekker. 

Vi anbefaler Elizabeth Arden PRO Triple Action Protector SPF 50, en bredspektret solkrem med fysisk solbeskyttelse. Denne er både fuktighetsgivende og har en svak farge som gir glød og passer alle hudtyper. Huden føles silkemyk og foundation legger seg plettfritt over denne! En annen flott solkrem for ansiktet er Elixir Ultradefence SPF 30 Face Cream - en unik krem med  både UVA/UVB filter, en miks av ulike antioksidanter og DNA-enzymer som reparerer tidligere solskader og demper aldringsprosessen. Denne har også en deilig konsistens som trekker lett inn i huden. 

Sliter du med fet hud/ akne og vil hels styre unna solkrem uansett? Elixir Ultradefense Green Tea SP 22 er spesielt formulert for uren hud! 

Lett sminke 

Når våren og sommeren kommer kan det være deilig å slippe den tunge sminken og heller gå for en lettere variant. Vi anbefaler å velge en foundation som har en lettere dekkevne slik at huden får gløde og du får en naturlig vårfresh look. Velg en serum-foundation eller en BB-cream. jane iredale Dream Tint® er en lett absorberende farget dagkrem som gir næring til huden, samt beskytter den mot tap av fuktighet.  

Trenger du ekstra glød i ansiktet er solpudder / highlighter et must!

Vær obs på å ikke bruke for mye, for mørkt eller for oransje solpudder - dette ser bare unaturlig ut. Et solpudder bør være noen nyanser mørkere enn hudtonen din og påføres med en stor børste i ansiktet der solen naturlig ville truffet deg - du ikke skal se brun ut, men solkysset. Vi anbefaler jane iredale Moonglow for en lett solkysset effekt med små skimmer som gir glød til huden.