BLACK FRIDAY. Tilbud på Babor, Elixir... – Beth's Beauty Center

Autorisert forhandler - FRI FRAKT - 2 til 5 virkedager leveringstid. 
// Vi har foreløpig avsluttet behandlinger til og med 13.04  etter regjeringens tiltak om smittespredning. Klinikkene er åpen fra 10-18 alle dager (10-16 lørdager i Niels Jules gate)  for supplering av varer og veiledning. Vi sender varer i hele landet og kjører fraktfritt hjem til deg som bor i Oslo. //

BLACK FRIDAY. Tilbud på Babor, Elixir...

BLACK FRIDAY. Tilbud på Babor, Elixir...

Endelig er dagen her, BLACK FRIDAY. Du har vært flink, laget en liste over produkter du trenger og skal systematisk gå etter disse for å gjøre et skikkelig kupp? 


Ikke så strukturert? Vi er her for å hjelpe deg. Har du enda ikke begynt å bruke gode produkter til huden er tiden inne for å gjøre et kupp på fantastiske merker som gir resultater.

Vi tar deg gjennom jungelen av produkter med tilhørende rabatter slik at du blir klokere på dine valg når dette innlegget er lest. 

Let's start with Priori Decoded, 20% avslag. 

Priori har fokusert stort på hudvitenskap og bioteknologi som skal passe for din hud ut i fra miljø og genetikk. 

Det som gjør Priori-produktene unike er deres evne til å avdekke behov og levere påfyll i form av fuktighet og beskyttelse gjennom hele dagen. 

Hos oss finner du Priori kremer, skrubber, solbeskyttelse, pudder, ansiktsmasker og koster- for å nevne noe. Oversikt finner du her.

 

Elixir, 20 % avslag

Elixirprodukter er utviklet av norske hudleger. Produktene er sammensatt med riktig konsentrasjon av aktive og dokumenterte virkestoffer. "Filosofien vår er å beskytte sunn og frisk hud, korrigere ulike skader og forebygge fremtidige reaksjoner på ytre og indre faktorer. " - Elixir


Oversikt over alle hudpleieproduktene finner du her.


Dr Schrammek, 20 % avslag

Dette merket fokuserer på høyteknologiske ingredienser for ulike hudproblemer og hudtilstander. Alle produktene er dermatologisk utviklet med virkestoffer fra ny forskning som har dokumentert effekt i kombinasjon med aktive virkestoffer fra urte- og planteriket. 

 

Produktoversikt finner du her.

 

Babor, 20 % avslag

Luksus innen profesjonell hudpleie- og skjønnhetsprodukter. BABOR er en pioner innen profesjonell hudpleie, og har satt standarden for hudpleieforskning. Det er ikke uten grunn at Babor ligger i toppen over verdensledene hudpleieprodukter. Disse produktene er fantastiske, og nå får du hele 20% hos oss. Dette et unikt tilbud du ikke vil gå glipp av. 


Produktoversikt her.

 

 

50% på solprodukter fra Carita og Decleor

Selv om vinteren er rett rundt hjørnet, trenger huden solbeskyttelse. Dessuten kan man også kjøpe inn for å ha til påsken og sommeren nå som det er KNALLTILBUD på veldig gode solkremer. 
Decleor solkremer finner du her
og Carita solkremer finner du her.


Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!