Velvære til far på farsdag, den perfekte gaven – Beth's Beauty Center

Autorisert forhandler - FRI FRAKT - 2 til 5 virkedager leveringstid. 
// Vi har foreløpig avsluttet behandlinger til og med 13.04  etter regjeringens tiltak om smittespredning. Klinikkene er åpen fra 10-18 alle dager (10-16 lørdager i Niels Jules gate)  for supplering av varer og veiledning. Vi sender varer i hele landet og kjører fraktfritt hjem til deg som bor i Oslo. //

VELVÆRE TIL FAR PÅ FARSDAGEN

VELVÆRE TIL FAR PÅ FARSDAGEN

Hva gir man til en far man setter pris på? Voksne menn har som regel det de trenger, men hva med å gi han litt velvære? Vi vet at menn setter pris på alenetid i et lunt rom med deilige dufter og avslappende behandling når minusgradene nærmer seg med stormskritt.

Vi skal gi dere fem farsdagsgavetips vi vet faller i smak! 


FOTPLEIE
Er far i huset glad i fotmassasje? Fotmassasje er luksus i hverdagen, og far fortjener litt luksus i blant. Med vår fotpleiebehandling utført av våre dyktige fotterapauter fra NOK 800,- får far klipp av negler, fjerning av torner og død hud samt deilig massasje som gir ekstra fukt og velvære. 

Bestill her.
Happy feet, happy dad!


HUDPLEIE
Varm benk, deilig avslappende musikk og pleie av huden. Det blir far glad for! Vi har utallige hudpleiebehandlinger hvor priser varierer fra kl 1490,- og oppover. 

Se hele oversikten her


FRISØRTIME
Trenger far en juleklipp? Hva med å bestille en frisørtime til han slik at han også er fresh til julebordsesongen? Vi har dyktige frisører som sørger for frisyrer til enhver smak. Hos oss blir du garantert fornøyd med klippen! 
Mer info her.


MASSASJE
Ingen sier vel nei takk til en time med deilig massasje? Vi har aromamassasje, kroppspeeling og andre deilige massasjeformer. Fordelene med massasje er mange, du kan lese om de her. Dette er garantert en gave en hardtarbeidende far vil sette enormt pris på. 
Se oversikt over priser og massasjer her.


GAVEKORT
Hva med å la far bestemme selv hva han vil unne seg? Med gavekort kan du velge mellom utallige produkter og behandlinger på alle våre salonger i Oslo. Gavekort er en sikker vinner om du ikke helt klarer å bestemme deg for hva du skal gi til far. 
Bestill her.


Personlig lidenskap for ditt velvære

Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!