TIL DEN TRAVLE KVINNEN – Beth's Beauty Center

Autorisert forhandler - FRI FRAKT - 2 til 5 virkedager leveringstid. 
// Vi har foreløpig avsluttet behandlinger til og med 13.04  etter regjeringens tiltak om smittespredning. Klinikkene er åpen fra 10-18 alle dager (10-16 lørdager i Niels Jules gate)  for supplering av varer og veiledning. Vi sender varer i hele landet og kjører fraktfritt hjem til deg som bor i Oslo. //

TIL DEN TRAVLE KVINNEN

TIL DEN TRAVLE KVINNEN
Travel sa du? Vi vet, det er mye som står på agendaen i julen. Veldig mange føler seg utslitt når 24. kommer og man har løpt rundt som en gal i ukevis for å komme i mål. 

Men hva om du legger en skikkelig gulrot i enden av alt strebet? Hva om du planlegger en luksusdag for deg selv eller en du er glad i som trenger det, uken før julaften? Da får du ladet batteriene og er forhåpentligvis en best mulig utgave av deg selv i familietiden hvor man konstant er rundt andre mennesker. 

Her er noen tips til hva som kan inngå i en luksusdag:

Beth's dag i luksus, 7 timer 

Full pakke fra topp til tå: Her får du hudpleie med massasje, helkropps-peeling etterfulgt av hamam, helkropps-massasje og spesialinnpakning tilpasset ditt behov. I behandlingen inngår også fotpleie og manikyr.

Lunsj er inkludert.

Bestill her

Beth's Signatur Kropp, 3 timer
Helkropps- peeling etterfulgt av 20 minutter i vårt deilige romerske steambad (hamam). Deretter følger 60 minutters hel kroppsmassasje før du pakkes inn i en spesialinnpakning tilpasset ditt behov. 

Bestill her

En smak av Beths beauty, 5,5 timer
Hudpleie med ansiktsmassasje, helkropps-peeling etterfulgt av helkropps-massasje, fotpleie og manikyr.

Lunsj er inkludert.

Bestill her

Siste fra bloggen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!