Laster inn...
Vita Liberata

Vita Liberata Body Blur Instant Skin Finish

Fra kr 475,00
På lager
SKU
VL1007
-
+
Rating border
Rating value
  • Kroppssminke for ansikt og kropp som enkelt vaskes av etter bruk, litt som en farget bodylotion med skimmer.
  • Passer alle hudtyper.
  • Finnes i tre farger

Gir en nydelig glød og dekker ujevnheter i huden. Perfekt for spesielle anledninger som bryllup og fotoshoots: skimmeret i kremen reflekterer lyset og gir en fotoklar hud. Fuktighetsgivende krem som gjør huden silkemyk.

 

Påføres i små mengder (på størrelse med en ert) på ønsket område og smøres inn med sirkulerende bevegelser. Bruk gjerne selvbruningshanske for et jevnere resultat.

- For ansikt og bryst kan du bruke fingertupper eller foundationbørste

- Vask hendene godt etter påføring.

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Water*, Glycerin*, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Phenyl Trimethicone, Isohexadecane, Panthenol, Disodium EDTA, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Beurre)*, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Synthetic Fluorophlogopite, Tin Oxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide)

Vita Liberata er et verdenskjent selvbruningsmerke som har sitt opphav i Irland. Deres visjon er å kunne tilby en selvbruningsserie som er trygg, hudvennlig og gir huden et fantastisk flott utseende. Produktene er økologiske og kjent for sin unike kvalitet og nydelige glød. Vita Liberata har i sitt sortiment selvbruning for ansikt og kropp, som kommer i form av mousse, krem eller olje, og alt fra farge for en kveld til langvarig brunfarge.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti