Laster inn...
Babor

Babor Ampuller Beauty Rescue

Spesialpris kr 472,00 Vanlig pris kr 590,00
På lager
SKU
746484
-
+
Rating border
Rating value
  • Engangsampuller med et aktivt konsentrat som stimulerer cellefornyelsen og gir huden vitalitet og glød.

BABOR Ampuller Beauty Rescue er engangsampuller med et aktivt konsentrat som stimulerer cellefornyelsen og gir huden vitalitet og glød. Styrker hudens eget immunforsvar og hudens fuktbevarende egenskaper. Passer en tørr og gusten hud som trenger en ny start! 

7x2 ml

Slik bruker du Ampuller Beauty Rescue

Påfør etter rens. Legg medfølgende plasthette over ampullhodet, hold i den øvre delen og åpne den ved å knekke flaskehalsen langs den nedre fargemarkerte ringen. Hell konsentratet i håndflaten og påfør på ansikt, hals og decollete. Følg opp med passende krem.

Water (Aqua), Polyglyceryl-5 Laurate, Betaine, Phenoxyethanol Carbomer, Fragrance (Parfum), Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Biosaccharide Gum-1, Saccharide Isomerate, Limonene

Babor har over 60 års ekspertise innen hudpleiebransjen og startet da Dr.Michael Babor utviklet HY-Öl renseolje som fortsatt er en av Babors og vår bestselger. En annen favoritt hos oss på Beths er de fantastiske og virkningsfulle ampullene,som er konsentrater som gir resultater du kan se og føle. Velkommen til Babors verden.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti