Laster inn...
St.Tropez

St.Tropez Bronzing Express Mist

kr 499,00
På lager
SKU
8718969476699
-
+
Rating border
Rating value
  • En avansert, hurtigvirkende selvbruningsspray som trekker raskt inn og gir et naturlig, solkysset resultat på bare en time.

St. Tropez Bronzing Express Mist er en avansert, hurtigvirkende selvbruningsspray som trekker raskt inn og gir et naturlig, solkysset resultat på bare en time. Du kan selv velge dybde på brunfargen, avhengig av hvor lenge du venter med å skylle av veiledningsfargen. Resultatet etter en time vil være en lett solbrun tone, etter to timer en gyllebrun tone og etter tre timer vil resultatet være en dypere brunfarge.  Selvbruningssprayen fra St. Tropez har en 360°-applikator som gjør påføringen enkel og jevn. 

200 ml 

Slik bruker du Bronzing Express Mist 

Eksfolier og fukt tørre områder som albuer, hender, føtter og ankler, gjerne et døgn før påføring. Spray med jevne strøk og pass på at du dekker alle områder, klapp så produktet forsiktig inn med en påføringshanske. Vent 1-3 timer med å skylle av produktet avhengig av ønsket resultat på brunfargen.  

Aqua (Water/Eau), Dihydroxyacetone, PPG-5-Ceteth-20, Propylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Caramel, Dimethyl Isosorbide, Sodium Metabisulfite, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Melanin, Ethylhexylglycerin, Linalool, Benzyl Salicylate, CI 14700 (Red 4), Hexyl Cinnamal, CI 19140 (Yellow 5), Citronellol, CI 42090 (Blue 1), Limonene, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Geraniol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Anise Alcohol, Coumarin, BHT, Potassium Sorbate, Citric Acid.

St. Tropez er en profesjonell selvbruningsserie fra England som både tilbyr selvbruningsbehandling i salong og selvbruningsprodukter til hjemmebruk. St. Tropez revolusjonerte den ultimate selvbruningsopplevelsen med lanseringen av verdens første selvbruningsprodukter med Aromaguard™. Denne teknologien reduserer selvbruningslukten til et minimum og er også en av hovedgrunnene til at St. Tropez har blitt en av verdens største og foretrukne selvbruningsserie. Produktene tilfører fuktighet og pleier huden samtidig som de gir huden en naturlig farge. En base bestående av Aloe Vera og beskyttende vitamin E, gjør produktene skånsomme, trygge og behagelige å bruke.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti