Laster inn...
Obagi Medical

Obagi Medical ELASTIderm Eye C Serum

kr 1 370,00
På lager
SKU
559915
-
+
Rating border
Rating value
  • Øyeserum for et yngre utseende.
  • Plumper og jevner ut fine linjer. 
  • Koffein hjelper til med å lysne opp mørke ringer rundt øynene. 

ELASTIderm Eye CC Serum gjenoppliver den følsomme huden rundt øynene for et foryngret utseende. Bi-mineralkompleks fremmer elastisitet for å jevne ut fine linjer, mens malonsyre stimulerer cellefornyelsen. Koffein hjelper til med å lysne mørke ringer rund øynene og redusere hoven hud. Produktet har en rullapplikator for enkel påføring.

  • Øyeserum for et yngre utseende.
  • Plumper og jevner ut fine linjer. 
  • Koffein hjelper til med å lysne opp mørke ringer rundt øynene. 

Påføres morgen og kveld på renset ansikt. 

aqua, dipropylene glycol, methylpropandiol, caffeine, malonic acid, zinc carbonate, arginine, laureth-9, copper carbonate hydroxide, hydroxyethylcellulose, sodium acetate, cellulose, glyoxal, sodium hydroxide, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, isopropyl alcohol.

Vi tror at hudpleie er mer enn å "korrigere" eller til og med "forhindre", det handler om å frigjøre hudens fulle potensiale. Derfor oppretter vi på Obagi inkluderende produkter som støtter mangfoldet vi alle bringer til bordet. Det handler om å utvikle vitenskapelig støttet formuleringer av klinisk kvalitet for å fremme sunn, fremtidsrettet hud. Vi ser fremtiden for hudpleie foran oss, og vi gjør en bevisst innsats for å sikre at alle er representert - ikke bare for i dag, men for mange flere morgendager. For akkurat som de menneskene som bruker produktene våre, er vi ikke interessert i å se bakover. Vi skaper fremtiden for hudpleie - og et fellesskap av fremtidige uredde kunder som minner oss om hvorfor de velger Obagi. -Obagi Medical

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti