Laster inn...
Decleor

Decleor Green Mandarin Scrub Mask

kr 460,00
På lager
SKU
8719638147552
-
+
Rating border
Rating value
  • Gir glød
  • Eksfolierende
  • Utjevner hudoverflaten

Green Mandarin Scrub Mask er en 2-i-1 skrubbmaske, styrket av eterisk olje fra grønn mandarin og blandet med naturlige sukkerarter for å øyeblikkelig gjenopplive hudens glød.

Denne 2-i-1 skrubbmasken inneholder naturlige sukkerarter og er styrket av eterisk olje fra grønn mandarin, som eksfolierer huden og utjevner hudoverflaten. Maskens ultra-sensoriske tekstur er enkel og behangelig å påføre, og etterlater huden med en fantastisk glød. Hudteksturen virker raffinert, fornyet og forynget.

Påfør på renset hud med tørre fingre. La masken virke mellom 3–5 minutter og massér deretter før skylling. Unngå øye- og leppeområde. Skyll av med rikelig vann ved kontakt med øynene. Brukes en eller to ganger i uken.

Helt siden 1974 har Decleor produsert hudpleieprodukter med målet om å øke kroppens og hudens velbefinnende, og dermed oppnå en indre harmoni. Navnet er en sammensmeltning av det franske uttrykket for ”den gylne nøkkelen” som refererer til nøkkelen til skjønnhetens tempel. Deres produkter er basert på essensielle oljer, planter, algeekstrakter og urter.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti