Laster inn...
MeLine

MeLine Ethnic Skin Day

kr 1 099,00
På lager
SKU
761662
-
+
Rating border
Rating value
  • Depigmenterende dag-serum (fototype IV-VI).
  • Produktet må tilvennes og reaksjon er normalt.

Depigmenterende dag-serum for ansikt. Reduserer og utsetter synligheten av pigmentering. Spesielt utviklet for de med phototype IV-VI.

NB! De første ukene som du bruker retinol er det stor risiko for at huden flasser og blir rød. Det er helt normalt. Tørrheten og rødheten er tegn på at huden jobber. Den økte cellefornyelsen gjør at døde hudceller løsner fortere fra hudoverflaten. Etter den første tørre perioden vil fordelene med retinol etter hvert bli synlige. Husk å alltid bruke solkrem når du bruker retinolprodukter.

Ved spørsmål, ring oss på 22 55 53 80. 

Rens ansiktet med MELINE® F Gentle Foam og skyll av med vann. Påfør deretter MELINE® Ethnic Skin Day serumet på hele ansiktet masser til det er fullstendig absorbert. Anvend produktet i minimum 90 dager. Bruk av MELINE ® 04 B.B. Cream solbeskyttelse er nødvendig på dagtid

Tranexaminsyre, Glutathione, Pyrodruesyre, Fytinsyre, Salisylsyre og Phenylalanine.

MeLine er den første og eneste serien som har spesialisert seg innen behandling av alle typer av hudpigmentering. Det unike med MeLine er at serien tar hensyn til de ulike fototypene og behandler disse ulikt for optimalt resultat. MeLine skiller mellom Caucasian Skin (fototypene I-IV) og Ethnic Skin (fototypene IV-VI). Meline viser raskt resultater og et at våre bestselgende produkter er den populære Meline home pigment mask.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti