Laster inn...
Noon Aesthetics

Noon Aesthetics Brush & Go - SPF 30 - Oily/Problematic Skin

kr 699,00
På lager
SKU
761042

 

  • Mineralbørste med SPF 30 for fet hud.

Noon Aesthetics kan kun kjøpes online etter en telefon konsultasjon, kontakt oss for tilgang hvis du ikke ser kjøps knappen LINK ,eller ring oss på 22 55 53 80

 

Mineralbørste med SPF 30 for fet hud.

Gjennomsiktig mineralpulver for øyeblikkelig optimal beskyttelse mot solens skadelige UVA og UVB stråler. Brush & Go bidrar til å forhindre solskader og hyperpigmentering. Inneholder antibakterielle ingredienser. Den er lett og praktisk å ta med seg og kan anvendes når som helst og hvor som helst. Gir en matt overflate. For fet og uren hud. 5 g.

Påføres huden ved å børste produktet på ansikt, hals og brystområdet, flere ganger daglig, og det er det siste trinnet i din hudpleierutine.

Zink Oxide, Titanium Dioxide, Te-tre olje, Eucalyptus blad ekstrakt og sølv

NOON Aesthetics redefinerer vår oppfattelse omkring effektivitet og sikkerhet på grunn av produktenes unike formulering og teknologi. Denne profesjonelle produktserien leverer imponerende resultater på en rekke hudutfordringer som for tidlig aldringstegn, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet og urenheter, uten de uønskede bivirkninger. Vi er på kort tid blitt utrolig imponert over denne serien og resultatene vi ser. Her har vi allerede fått mange favoritter som lacto-10 og askepott masken triolift for å nevne noen.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti